Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονος Αργοστόλι: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ

35χρονος Αργοστόλι: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα

35χρονος Αργοστόλι: Περαστικοί βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 35χρονός αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, στη Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8:00, περαστικοί, οι οποίοι έκαναν τον πρωινό περίπατό τους στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη, βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του 35χρονου αλλοδαπού θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Χανιά: Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη – 55χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χανιά, συγκεκριμένα σε χωριό της Κισσάμου, με έναν άνδρα 55 ετών ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού κρεμάστηκε από ένα δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, o άτυχος άνδρας άφησε σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που έφτασε στην αποτρόπαια πράξη. Το άψυχο σώμα ανακάλυψαν οι γείτονες του 55χρονου νωρίς το πρωί, μόλις πενήντα μέτρα από το σπίτι του και σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Δείτε ακόμη:
Μουδιασμένο το «άνοιγμα» της αγοράς στη Θεσσαλονίκη
«Με τα self test στα σχολεία γλιτώσαμε πάνω από 8.500 κρούσματα»
Χωματερή η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορoνοπάρτι – Έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις