Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 10/4: Κανείς δεν περιμένει αυτή την εξέλιξη
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 10/4: Κανείς δεν περιμένει αυτή την εξέλιξη

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 10/4: Μαργαρίτα, και εκτός απροόπτου η Μαρία με τον Παναγιώτη αναμένεται να είναι οι τρεις που θα διαγωνιστούν.

Σήμερα είναι η μέρα που θα κριθούν πολλά σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού στο MasterChef. Τρεις παίκτες από την μπλε ομάδα θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Μαργαρίτα, και εκτός απροόπτου η Μαρία με τον Παναγιώτη αναμένεται να είναι οι τρεις που θα διαγωνιστούν για να παραμείνουν στο MasterChef 5. Οι υποψήφιοι θα κληθούν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο του pastry chef Μαρίνου Κοσμά, και το πιάτο αντιγραφής, όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις των παικτών που βρίσκονται στον εξώστη είναι πολύ δύσκολο, στα όρια του αδύνατου για να ολοκληρωθεί από τους παίκτες στον χρόνο που τους δίνεται.

Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στο τρείλερ του σημερινού επεισοδίου, μάλλον θα είναι… μαύρο για κάποιους. «Πρέπει να έγινε κάποιο ατύχημα την τελευταία στιγμή», ακούγεται στο τρίλερ ο σεφ λίγο πριν την αποχώρηση που θα συζητηθεί…

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορούν, ένας παίκτης που ολοκληρώνει την προσπάθειά του πριν τελειώσει ο χρόνος, τρέχει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί έναν συμπαίκτη – αντίπαλο στη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Μαργαρίτα θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά σε δοκιμασία αποχώρησης, και δεν αποκλείεται να είναι και αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αν, βέβαια, συμβεί αυτό, τότε ένα από τα απόλυτα φαβορί για τη νίκη θα έχει φύγει πολύ νωρίς από το παιχνίδι.

Δείτε ακομη:
Το δημόσιο ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον χωρισμό του
Σοφία Παυλίδου: Το περιστατικό με τον Παπαγιάννη και η εμπλοκή του φερόμενου δράστη του ριφιφί
Ο άγριος αξέχαστος καβγάς Φουρθιώτη – Καρβέλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις