Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ νέα: Και τυπικά στον «Τίγρη»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ νέα: Και τυπικά στον «Τίγρη»

ΑΕΚ νέα: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι από χθες κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ με ποσοστό 80,74%!

Η χθεσινή (9/4) Γενική Συνέλευση του σωματείου «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», που είχε τον έλεγχο του πλειοψηφικού πακέτου, αποφάσισε τη μεταβίβαση του 80,74% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη! Έτσι και τυπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε στα χέρια του την ΠΑΕ ΑΕΚ και είναι πλέον ο μεγαλομέτοχός της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Δικέφαλος», ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης είχε πλέον το δικαίωμα για να συνδεθεί μετοχικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ από την στιγμή που στις αρχές του 2019 είχε νομοθετηθεί το δικαίωμα κατοχής μετοχικού ποσοστού σε αθλητική ανώνυμη εταιρεία, εφόσον το μετοχικό ποσοστό με το οποίο συνδέεται κάποιος με στοιχηματική εταιρεία, δεν ξεπερνά το 15%.

Με λίγα λόγια ο Μελισσανίδης θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στους κιτρινόμαυρους, όντας ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και τυπικά, έχοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Από το 2013 μέχρι σήμερα πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον Μελισσανίδη να έχει φτάσει σε ποσοστό 80,74%.

ΑΕΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις