Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απόστολος Καμιτσάκης – Αρναούτογλου: Ο παπάς στο “Καφέ της Χαράς” και η παρενόχληση
LIFESTYLE

Απόστολος Καμιτσάκης – Αρναούτογλου: Ο παπάς στο “Καφέ της Χαράς” και η παρενόχληση

Απόστολος Καμιτσάκης - Αρναούτογλου: Ο Απόστολος Καμιτσάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και σε κάθε δουλειά του κερδίζει θετικές εντυπώσεις. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Δεν είχα στο μυαλό μου να σπουδάσω υποκριτική. Σπούδαζα πληροφορική». Απόψε θα είναι καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή ”The 2night Show” και θα μιλήσει για την πορεία του, τον ρόλο του στο ”Καφέ της Χαράς” αλλά και για την παρενόχληση που είχε δεχτεί από σκηνοθέτη.

Απόστολος Καμιτσάκης: «Μου ζήτησε να πω τον μονόλογο και με έμμεσο τρόπο να γδυθώ»

Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Καφέ της Χαράς», είχε πάει στην εκπομπή «Πρωινό» και είχε περιγράψει περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη, στο πλαίσιο ενός δοκιμαστικού για ταινία.

«Έγινε το 2017. Ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην ακρόαση. Μας έλεγε ότι ήταν για την ταινία “Φρανκεστάϊν”. Μου ζητήθηκε να πω το μονόλογο και μετά με έμμεσο τρόπο να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία… τέλος πάντων μια συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Άκουσα το ζητούμενο. Δε με ανάγκασε να τα βγάλω, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μια απόφαση και λες: “δεν θα το κάνω”. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη διήγηση του Απόστολου Καμιτσάκη, ο γνωστός σκηνοθέτης τον πήρε τηλέφωνο μερικούς μήνες μετά για να πάνε για καφέ και να μιλήσουν για δουλειά. «Έτυχε να με πάρει κάποιο τηλέφωνο να πάμε για καφέ να μιλήσουμε για τη δουλειά. Άκουγα πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα. Κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω αν θέλει να δουλέψει ή θέλει κάτι άλλο. Αυτή η παγίδα να το πω; Όλα είναι με έναν έμμεσο τρόπο.. σα να πετάει το μπαλάκι σε σένα. Το δύσκολο είναι πως βγαίνεις και το λες. Θα πρέπει να βγούμε να μιλήσουμε».

Απόστολος Καμιτσάκης: ”Είμαστε 7 αδέρφια”

Ο Αποστόλης Καμιτσάκης είχε αποκαλύψει επίσης σε συνέντευξή του στο Πρωινό πως προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια λέγοντας: “Είμαστε επτά αδέρφια. Έχω πέντε αδερφές και έναν αδερφό. Είμαστε βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια, κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η οικογένειά μου χάρηκε πάρα πολύ όταν με είδε στο Καφέ της Χαράς, περισσότερο από όταν με έβλεπε στις παραστάσεις στο θέατρο. Ο πατέρας μου δούλευε ως οδοκαθαριστής στον δήμο Τριανδρίας» αποκάλυψε ο ταλαντούχος ηθοποιός. ”

Ο χαρακτήρας του πατέρα Δημητρίου

”Ο χαρακτήρας του Δημητρίου κουβαλάει ένα σκοτάδι. Έχει ζήσει τη ζωή του και όλα τα βλέπει υπό το πρίσμα της θρησκείας. Είναι ένας άνθρωπος που θα βγάλει τα ράσα και θα καβαλήσει τη μηχανή. Γενικά ο ερχομός του παπά αναστατώνει τα νερά και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλο μυστήριο με τον παπα-Δημήτριο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις