Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ / Μακρυνίτσα δολοφονία: Σκότωσε τα δύο αδέρφια μπροστά στη μητέρα τους
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ

Μακρυνίτσα δολοφονία: Σκότωσε τα δύο αδέρφια μπροστά στη μητέρα τους

Μακρυνίτσα δολοφονία: Όρμησε στο πατρικό της όπου είχε καταφύγει και σκότωσε με μαχαίρι την ίδια και τον αδερφό της.

Ανείπωτη τραγωδία στη Μακρυνίτσα του Βόλου έχει βυθίσει από χθες το βράδυ στην οδύνη τους συγγενείς των θυμάτων, τους φίλους και τους κατοίκους της Μαγνησίας. Εν διαστάσει σύζυγος 28χρονης γυναίκας, μητέρας ενός παιδιού τριών ετών, σε παράνοια, όρμησε στο πατρικό της σπίτι οπλισμένος με ένα μαχαίρι. Σκότωσε μπροστά στα μάτια της μητέρας της την ίδια και λίγο αργότερα τον αδελφό της, ο οποίος έσπευσε να σώσει από τα χέρια του την αδελφή του και τη μητέρα του, η οποία είδε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια της όλη η φρίκη και τα παιδιά της να χάνονται, τραυματισμένη η ίδια από τον μαινόμενο δολοφόνο. Στη συνέχεια ο δράστης, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με κατεύθυνση το χωριό του.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν για το δολοφονικό αμόκ και τη συμφορά που είχε προκαλέσει, έστησαν μπλόκα σε συγκεκριμένα σημεία κοντά στη Μακρυνίτσα και τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη της διπλής δολοφονίας. Όλη τη νύχτα ανακρινόταν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας του Βόλου ο δράστης της διπλής δολοφονίας, ο οποίος όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, απειλούσε διαρκώς και προκαλούσε προβλήματα στην οικογένεια. Τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έγινε επίσης γνωστό ότι είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για την προστασία τους από τον δράστη, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη καθώς όρμησε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του με πλήρη άνεση, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς.

Μαχαίρι

Μακρυνίτσα δολοφονία: Νεκροί η 28χρονη και ο 30χρονος αδερφός της

Από το μαχαίρι του δολοφόνου έπεσαν νεκροί, η εν διαστάσει 28χρονη σύζυγός του και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι, όπως προαναφέρθηκε, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους. Πάντα κατά τα πρώτα στοιχεία που συνθέτουν την τραγωδία, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο δράστης, κρατώντας μαχαίρι, έφθασε στο πατρικό σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, όπου εκείνη είχε καταφύγει μετά την αποχώρησή της από το σπίτι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Την ώρα εκείνη, η άτυχη 28χρονη βρισκόταν με τη μητέρα της. Μετά την εισβολή του δράστη, όπως ανέφεραν και οι γείτονες ακολούθησε έντονος καυγάς και ο ένοπλος τότε φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 28χρονη στο λαιμό και στο πρόσωπο την μητέρα της, η οποία έπεσε πάνω να σώσει την κόρη της. Οι γείτονες ακούγοντας τις κραυγές της μάνας, ειδοποίησαν γρήγορα τον αδελφό της 28χρονης, ο οποίος, αντιλαμβανόμενος ότι η ζωή των δικών του ανθρώπων κινδύνευε, όρμησε στο σπίτι να σώσει μητέρα και αδελφή, κρατώντας ένα ξύλο. Πρόλαβε όμως ο δολοφόνος και τον χτύπησε στην καρδιακή χώρα, ένα χτύπημα που απεδείχθη μοιραίο για τη ζωή του.

Περιπολικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις