Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζαχαριάδης – Μητσοτάκης Ράλλυ Ακρόπολης 2021: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του βουλευτή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης – Μητσοτάκης Ράλλυ Ακρόπολης 2021: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του βουλευτή

Ζαχαριάδης - Μητσοτάκης Ράλλυ Ακρόπολης 2021: Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και οι αντιδράσεις από τους ανθρώπους του αυτοκινήτου

Η απαράδεκτη δήλωση του Κώστα Ζαχαριάδη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε mr Bean, για την ανακοίνωσή του ότι το Ράλλυ Ακρόπολης επιστρέφει και θα διοργανωθεί και πάλι στην Ελλάδα- που θα φιλοξενεί έτσι ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα- είχε δυσάρεστη συνέχεια για τον βουλευτή και για το κόμμα του. Οι παράγοντες του αυτοκινήτου στη χώρα, έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για άγνοια και να στραφούν εναντίον του με χαρακτηρισμούς, καταγγέλλοντας και την αδιαφορία του ΣΥΡΙΖΑ για τον χώρο του αυτοκινήτου.

Η δήλωση Μητσοτάκη

“Πριν από εβδομήντα χρόνια η Ακρόπολη αποτέλεσε το φόντο για έναν σπουδαίο αγώνα, που αργότερα καθιερώθηκε ως το “Ράλι των Θεών”. Ένας επικός αγώνας ράλι που ανέκαθεν έφερνε τα πληρώματα αντιμέτωπα με συνθήκες μοναδικές. Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της. Κατά την τελευταία δεκαετία βρεθήκαμε στη δική μας “διαδρομή”, που περιείχε πολλές εναλλαγές. Πλέον, η Ελλάδα χαράζει το μέλλον της κάνοντας σημαντικά άλματα όσον αφορά την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και πάλι να φιλοξενήσουμε διεθνούς απήχησης εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι”.

Ο Κώστας Ζαχαράδης έγραψε:

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας με 50 νεκρούς την ημέρα έκανε δήλωση – σχεδόν διάγγελμα για την τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης να γίνει ξανά στην Ελλάδα το “Ράλλυ Ακρόπολις”. Όταν μου το είπανε νόμιζα ότι ήταν ο Mr.Bean, τελικά ήταν όντως ο Μητσοτάκης”, έγραψε ο Κώστας Ζαχαριάδης, χωρίς να γνωρίζει τη συνέχεια. Από τους πρώτους που αντέδρασε κυρίως για το Mr Bean ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης που τον κάλεσε να ανακαλέσει και να κατεβάσει την ανάρτηση. Ο Κώστας Ζαχαριάδης όμως δεν το έκανε…

 

Ο Στρατισίνο έξαλλος με Ζαχαριάδη

Από τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν μια μορφή των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα ο γνωστός Στρατισίνο, που σήμερα είναι διευθυντής στους 4 Τροχούς. Έγραψε: Στρατής Χατζηπαναγιώτου: Διάβασα Ζαχαριάδη. Ντροπή. Στη θέση του θα ζητούσα συγνώμη από έναν ευαίσθητο χώρο που αντιμετωπίστηκε με χαρακτηριστική αδιαφορία από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το Ράλλυ Ακρόπολης. Ο Ελληνας πρέσβης στο WRC, έργο Μητσοτάκη, Αυγενάκη, Πουρναράκη is back. Respect.

Ακολούθησε ο Τάκης Τρακουσέλλης του News Auto:

Όσο άσχετος είσαι με το τι σημαίνει ένας αγώνας Παγκόσμιου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα και την προβολή της, τόση Παιδεία έχεις. Έτσι βέβαια σας μεγάλωσαν… να σας χαίρονται οι ψηφοφόροι σας και εμείς που σας πληρώνουμε. Αφήνοντας στην άκρη την απόλυτη ασέβεια προς τον Πρωθυπουργό της χώρας από Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει ιδέα το τι εστί ένας αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, τόσο για την παγκόσμια προβολή της χώρας που το διοργανώνει, των αξιοθέατων της, όσο και για τα επιχειρηματικά βλέμματα που τραβάει, ένας τέτοιος υψηλού επιπέδου αγώνας, στον οποίο συμμετέχουν οι πιο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο δεκάδες χώρες παραμένουν στην “αναμονή” ζητώντας να πάρουν έναν από τους αγώνες του WRC. Απο την άλλη για τους δικούς του μικροπολιτικούς σκοπούς βάφτισε μία δήλωση προς το WRC και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, στα Αγγλικά, ως… διαγγελμα προς τον Ελληνικό λαό”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις