Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπόρις Τζόνσον – Τζένιφερ Αρκούρι: Πικάντικες αποκαλύψεις για τον παράνομο δεσμό τους
ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον – Τζένιφερ Αρκούρι: Πικάντικες αποκαλύψεις για τον παράνομο δεσμό τους

Μπόρις Τζόνσον - Τζένιφερ Αρκούρι: Η επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκούρι δήλωσε πως είχε σχέση με τον Μπόρις Τζόνσον. "Τον αγαπούσα με καλό σκοπό".

Πικάντικες λεπτομέρειες για τον παράνομο δεσμό της με τον Μπόρις Τζόνσον όταν ήταν ακόμη δήμαρχος του Λονδίνου αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Τζένιφερ Aρκούρι. Η 35χρονη είπε ότι βρετανός πρωθυπουργός “δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά” και το ζευγάρι συναντιόταν μία φορά την εβδομάδα στο αποκορύφωμα της φερόμενης σχέσης τους, την οποία ισχυρίζεται ότι διήρκεσε μεταξύ 2012 και 2016. Mιλώντας στην Mirror ανέφερε ότι άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον ενώ ο Τζόνσον υπηρετούσε τη δεύτερη θητεία του ως δήμαρχος του Λονδίνου και ήταν παντρεμένος με την τότε σύζυγό του και δικηγόρο Μαρίνα Γουέλερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους και δύο κόρες.

Είπε ότι είχαν αμοιβαία “φυσική και πνευματική έλξη” και μοιράστηκαν την αγάπη του Σαίξπηρ, ενώ τον αποκαλούσε “Μέγα Αλέξανδρο”. Η επιχειρηματίας του χώρου της τεχνολογίας αποκάλυψε ότι ο Μπόρις Τζόνσον της ζητούσε “άγριες” φωτογραφίες της και η ίδια απαντούσε με “καλλιτεχνικές” γυμνές τόπλες. Σύμφωνα με την ίδια, έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της στην Σόρντιτς Χάι Στριτ, σε ένα δωμάτιο όπου είχε εγκαταστήσει η ίδια μπάρα για pole dancing, λίγες ώρες προτού ο πολιτικός παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο… Μέγας Αλέξανδρος

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Άρκιουρι σπούδαζε οικονομικά όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζόνσον το 2011, και προτού εργαστεί ως εθελόντρια στην καμπάνια του για να επανεκλεγεί ως δήμαρχος του Λονδίνου. Αμέσως υπήρξε ανάμεσά τους μια «σπίθα» και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αντάλλαξαν τηλέφωνα και ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί. Μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, θυμάται ότι ο Τζόνσον δεν ήθελε να φύγει και να την αφήσει, όμως η ίδια τον ενθάρρυνε υπενθυμίζοντάς του ότι έπρεπε να εμφανιστεί στη σημαντική εκδήλωση και στην τηλεόραση.

Στη συνέντευξή της, η 35χρονη αποκαλύπτει ότι είχε δώσει στον εραστή της το παρατσούκλι «Alexander the Great» (Μέγας Αλέξανδρος) επειδή το πρώτο του όνομα ήταν Alex, και επειδή θαύμαζε τον Έλληνα στρατηλάτη. Με αυτό το κωδικό όνομα είχε περασμένο και στο κινητό της τον αριθμό του αγαπημένου της. Η ίδια υποστηρίζει επίσης ότι πολλές φορές, όταν ο Μπόρις Τζόνσον αισθανόταν «πεσμένος» ή πιεσμένος από τις υποχρεώσεις του, στρεφόταν σε εκείνη για παρηγοριά, ζητώντας της σέξι φωτογραφίες ή να συναντηθούν.

Ωστόσο, τα συναισθήματά της έχουν αλλάξει από τότε προς τον Μπόρις Τζόνσον, τον οποίον πλέον κατηγορεί ως “δειλή υγρή μανέστρα” καθώς δεν παρέμεινε δίπλα της όταν η σχέση τους “κλονίστηκε” το 2019 για ισχυρισμούς ότι της έδωσε “προτιμησιακή μεταχείριση” ως δήμαρχος. “Ήμασταν σε μια στενή σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα και με καλό σκοπό. Αλλά ο άντρας που πίστευα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια”.

Μετά τον χωρισμό το 2016, η επιχειρηματίας έκανε σχέση με τον Μάθιου Χίκι και έμεινε έγκυος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις