Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρανάκης επιδόματα: “Να σταματήσουμε αυτή την κουλτούρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης επιδόματα: “Να σταματήσουμε αυτή την κουλτούρα”

Κυρανάκης επιδόματα: «Δεν μπορούμε να διδάξουμε μία ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος»

Αίσθηση προκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφερόμενος σε μια «κουλτούρα επιδόματος» που «πάει να παγιωθεί» στην κοινωνία. «Πρέπει να επιταχύνουμε προς το άνοιγμα της αγοράς. Πρέπει να ξαναδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί, του επιδόματος» δήλωσε αρχικά ο κ. Κυρανάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ολόκληρη κοινωνία, η οποία ζει με ένα επίδομα» σημείωσε ο ίδιος ενώ πρόσθεσε πως: «Ναι, τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως, μην ξεχνάμε κάτι προσωρινό». «Δεν μπορούμε να διδάξουμε μία ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος» επανέλαβε ο βουλευτής, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να του απαντά: «Μη δώσετε ιδεολογική βάση, οι άνθρωποι που ζουν με το επίδομα υποφέρουν».

Ο κ. Κυρανάκης αναγνώρισε πως όντως αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν, και ο λόγος που συμβαίνει αυτό -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι επειδή ο μαγαζάτορας ή ο καταστηματάρχης «δεν μπορεί να δουλέψει», ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής αποκρίθηκε πως «δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα που λέτε».

Αυτές οι δηλώσεις σχολιάστηκαν στo Twitter:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις