Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα Ροζάκη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λάμβανα απειλητικά μηνύματα»
LIFESTYLE

Μαριαλένα Ροζάκη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λάμβανα απειλητικά μηνύματα»

Μαριαλένα Ροζάκη - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η Μαριαλένα Ροζάκη, η «Αρετή» από το «Καφέ Της Χαράς», βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Μαριαλένα Ροζάκη ήταν καλεσμένη στο Th 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο της στο Καφέ της Χαράς και για τα όχι και τόσο θετικά μηνύματα που δέχτηκε επειδή μπήκε ανάμεσα στην σχέση του Μανωλάκη και της Βάλιας. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου. Η ίδια αναφέρθηκε στον θείο της, Mάικ Ροζάκη, του θρυλικού συγκροτήματος «The CHARMS» αλλά και στην μεγάλη της μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το ρεμπέτικο τραγούδι. Για τον ρόλο της ως Αρετή στο Καφέ της Χαράς και τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν εμφανίστηκε στη δημοφιλή σειρά είπε: «Λάμβανα επιθετικά και απειλητικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής όταν ξεκίνησα στο «Καφέ της Χαρας». Αν και ήμουν εγώ η απατημένη. Δεν πειράζει το θεωρώ επιτυχία».

Καθώς τα γυρίσματα της σειράς έχουν πλέον ολοκληρωθεί και ένας μεγάλος κύκλος έχει κλείσει για εκείνη, κοιτώντας πίσω είπε για την εμπειρία της: «Ήμασταν μια ομάδα-αγκαλιά. Ανυπομονούσαμε να πάμε να δουλέψουμε. Ο Χάρης Ρώμας είναι σπάνιος άνθρωπος. Αισθάνομαι ότι γέμισα την βαλίτσα μου με αγάπη και χαρά και έχω αποθέματα για τον δρόμο». Τέλος, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος είπε: «Η ψυχολογική κακοποίηση είναι συνηθισμένη στο χώρο. Έχω συζητήσει με τη μητέρα μου για το τι συνέβαινε παλιότερα στο θέατρο. Τότε το έβρισκαν κανονικό, ήταν σαν τα καψόνια στον στρατό. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε πάντα και παντού. Επειδή με τη μητέρα μου είχαμε φιλική και ειλικρινή σχέση ήξερα τις ιστορίες και ήμουν προετοιμασμένη, ήταν μια ασπίδα προστασίας. Ήξερα που πήγαινα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marialena Rozaki (@marialenarozaki)

Λίγα λόγια για την Μαριαλένα Ροζάκη

Η Μαριαλένα Ροζάκη είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για 6 χρόνια έκανε μαθήματα τραγουδιού με τη Χ. Κεφαλά. Σπουδές χορού: Κλασικό μπαλέτο (10 χρόνια), jazz και theatrical jazz στη σχολή του Φ. Ευαγγελινού (4 χρόνια), μαθήματα musical με την Ε. Παπούλια. Παρακολούθησε σεμινάριο υποκριτικής της Α. Καραγιαννοπούλου και μουσικού θεάτρου του Θ. Μουμουλίδη.

Συμμετείχε στις παραστάσεις: Η μικρή μας πόλη (σκην. Γ. Βούρος, ΚΘΒΕ, Έμιλυ), Το κύμα (σκην. Γ. Ρήγας, ΚΘΒΕ), Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή (σκην. Α. Παναγιωτοπούλου, επιθεώρηση), Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας (σκην. Δ. Αδάμης, Θέατρο Αθηνών, Ερμία), Η Χιονάτη και οι επτά ψηλοί νάνοι (σκην. Κ. Ρουγγέρη, Χιονάτη), Εσύ μας χάρισες το ωραίο ταξίδι (σκην. Δ. Δεγαΐτης, μουσική παράσταση, Θέατρο Τέχνης). Σε παιδική ηλικία πήρε μέρος στις παραστάσεις: Βίρα τις άγκυρες των Μ. Ρέππα-Θ. Παπαθανασίου (σκην. Σ. Φασουλής) και Άθλιοι του Β. Ουγκώ (σκην. Κ. Δαμάτης, Μικρή Τιτίκα).

Είχε επιλεγεί από τον Θ. Αγγελόπουλο για την τελευταία του ταινία Η άλλη θάλασσα για τον ρόλο της Πόλυ. Έχει δουλέψει ως βοηθός σκηνοθέτη της Α. Καραγιαννοπούλου και του Γ. Κιμούλη. Ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι . Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Το δικό μας σινεμά (2019), Αλέξης Ζορμπάς (2017), Φεγγάρι από χαρτί (2020), Αστροφεγγιά (2016). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το Καφέ της Χαράς (2020).

Δείτε ακόμη:

Εκτός Survivor η Άννα Μαρία – Χαμός στο Twitter με την τελευταία αγκαλιά
Ο Λάκης Γαβαλάς ντυμένος τσολιάς γιορτάζει την 25η Μαρτίου
Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – «Μπαμπάκα… μου λείπει το γλυκό σου χαμόγελο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις