Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 25 Μαρτίου – Λάκης Γαβαλάς: Ντυμένος τσολιάς σε ανάρτηση του ο γνωστός σχεδιαστής
LIFESTYLE

25 Μαρτίου – Λάκης Γαβαλάς: Ντυμένος τσολιάς σε ανάρτηση του ο γνωστός σχεδιαστής

25 Μαρτίου - Λάκης Γαβαλάς: Τσολιάς για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ντύθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος φημίζεται για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να τιμήσει την Εθνική Επέτειος της 25η Μαρτίου και τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ντυμένος τσολιάς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στη σχετικές αναρτήσεις που έκανε. Ο γνωστός σχεδιαστής ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η ενδυμασία του παραπέμπει στους αγωνιστές του ’21. Μάλιστα το σύνολο, το συμπληρώνει με μια τσάντα στα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Έτσι και σήμερα, λοιπόν, ο Λάκης Γαβαλάς φόρεσε ένα μπλε σκούρο παντελόνι, ένα άσπρο πουκάμισο και ένα γιλέκο εμπνευσμένο από την περίοδο της Επανάστασης και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κρατώντας μία τσάντα η οποία είχε το σχέδιο της ελληνικής σημαίας. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε τα εξής: “Ζήτω το Έθνος. Ζήτω η Ελλάς… σε γνωρίζω από την όψη που με βιά μετράει τη γη.. Σήμερα άλλαξε το κείμενο…  Σε γνωρίζω από τη όψη που με ΒΙΑ μετράει τη γη…”

Βόλτα στο Καλλιμάρμαρο

Λίγη ώρα μετά, ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς ντυμένος τσολιάς επισκέφτηκε το Καλλιμάρμαρο, όπου και φωτογραφήθηκε με φόντο τις ελληνικές σημαίες που έχουν στηθεί για τους εορτασμούς, ανεβάζοντας φυσικά και το σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Λάκης Γαβαλάς

Σε άλλη εκκεντρική του εμφάνιση ο Λάκης Γαβαλάς μας δείχνει πως νικάει τον κορονοϊό:

Ο σχεδιαστής μόδας ανάρτησε, λοιπόν, στιγμιότυπα από παλιότερη φωτογράφισή του, στο πλαίσιο της οποίας πόζαρε φορώντας στο κεφάλι του μια… διαφανή σακούλα. Στην περιγραφή της εικόνας σχολιάζει: «Σκληρά τα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19. Έχω κρατηθεί να φοράω μόνο χειρουργικές μάσκες από το φαρμακείο αντί για τις διάφορες σχεδιαστικές αηδίες που μόνο μικρόβια συσσωρεύουν αντί να προστατευτούν… Έλα όμως τώρα που την θέλουν διπλή, με την από πάνω υφασμάτινη για να κλείνουν και τα πλαϊνά. Εδώ από μια φωτογράφιση που έκανα πριν 2 χρόνια, λες και το ‘ξερα. Άρα θα βάλω αυτήν πάνω από την χειρουργική. Ποιος θα φανταζόταν ότι ο covid θα μας έκανε…. Super make over»

Δείτε ακόμη:

Ο Μαμαλάκης πήρε θέση στην κόντρα Μπαρμπαρίγου-Πετρετζίκη
Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – «Μπαμπάκα… μου λείπει το γλυκό σου χαμόγελο»
Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις