Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 24/3: Τι θα δούμε την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 24/3: Τι θα δούμε την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 24/3: Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς περιμένουμε να έρθουν τα πάνω - κάτω με τις ανατροπές που αναμένονται.

Πολλές οι ανατροπές και οι εξελίξεις ραγδαίες “αφήνοντας” το κοινό με το “στόμα ανοιχτό” στην τηλεοπτική σειρά “8 Λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου. Στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Μαρτίου με μεγάλη έκπληξη, ο Μιλτιάδης ακούει την ιστορία του Άλκη και είναι πραγματικά συγκλονισμένος στο ενδεχόμενο αυτός ο άγνωστος νεαρός άντρας να είναι γιος του. Σοκαρισμένη και η Κατερίνα ακούει αυτή την παράξενη ιστορία που της λέει ο Μιλτιάδης. Ο Μιχαήλ γνωρίζει τον Δημοσθένη και του κάνει πολύ καλή εντύπωση όπως και στη Βικτώρια. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Δημοσθένης μπήκε στην οικογένεια για να μείνει.

Παράλληλα, η Ναυσικά κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει τη Μιρέλλα να επιτρέψει να γνωριστεί η κόρη της με την Τζουλιάνα, αλλά πέφτει σε τοίχο και αντιμετωπίζει μια πραγματικά σκληρή συμπεριφορά από την άλλη γυναίκα. Στο μεταξύ, ο Άκης καταφέρνει να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με τις ενέργειές του, καθώς το νομοσχέδιο καταψηφίζεται και η κυβέρνηση βρίσκεται στη δυσχερή θέση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Φρίξος με την Έλλη επισκέπτονται τον γυναικολόγο όπου θα διαδραματιστούν απίθανα σκηνικά. Η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Άκη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν! Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περίμεναν!

8 Λέξεις σήμερα 24/3: Τι θα δούμε σήμερα

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 24 Μαρτίου ο Άκης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει. Στο γραφείο μπαίνουν και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μάρκος συμπαθεί πολύ τη Μαίρη μετά την πρώτη τους συνάντηση και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Άκης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα.

Ο Έκτορας και η Γεωργία περνάνε τη νύχτα μαζί, το κλίμα μεταξύ τους όμως αλλάζει το επόμενο πρωί. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια τρώνε σε ένα εστιατόριο όταν μέσα μπαίνει ξαφνικά ο Δημήτρης. Η Σμαράγδα φοβάται ότι ο Άκης θα της πάρει την κόρη και ο Σίμος συναντιέται με τον Έκτορα για του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό. Ο Μανούσος σκαρώνει μια μαντινάδα που την λέει στην Αποστολία και κερδίζει πόντους μαζί της. Ο Μιλτιάδης συναντιέται με τον Άλκη πριν πάνε για την εξέταση DNA.

8 Λέξεις σήμερα 24/3: Trailer

Δείτε ακόμη:

Οι 10 πιο όμορφες και κομψές εμφανίσεις όλων των εποχών στα Όσκαρ
Κάρα Ντελεβίν: Ντρεπόμουν πολύ για τη σεξουαλικότητά μου – Είχα τάσεις αυτοκτονίας
Διαζύγιο Μέγκαν – Χάρι «προβλέπει» η ετεροθαλής αδερφή της Μαρκλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις