Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 23/3 2η ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Ποιοι είναι υποψήφιοι
LIFESTYLE

Survivor spoiler 23/3 2η ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor spoiler 23/3 2η ασυλία: Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας απόψε στο "Survivor 4". Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Survivor spoiler 23/3 2η ασυλία: Μετά την πρώτη νίκη των κόκκινων στο Survivor 4, απομένει ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας αυτή την εβδομάδα. Με δεδομένη την απουσία του Σάκη, αλλά και την κακή επίδοση του Τζέιμς Καφετζή στον αγώνα της Δευτέρας, η νίκη για την κόκκινη ομάδα του Survivor 4 ήρθε μάλλον εύκολα. Εκείνο που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο ήταν η αλλαγή συσχετισμών στην μπλε ομάδα, που οδήγησε στην υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλη.

Survivor spoiler 23/3 2η ασυλία: Ποια ομάδα χάνει το δεύτερο αγώνισμα

Σύμφωνα με τις διαρροές που δίνουν τα πρωινά, η ομάδα που χάνει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είναι για μια ακόμη φορά η μπλε. Φαίνεται πως η απουσία του Τριαντάφυλλου από τα αγωνίσματα και ο τραυματισμός του Σάκη δεν βοηθούν τους μπλε να αντικρούσουν την αντεπίθεση των αντιπάλων στο Survivor 4.

Survivor spoiler 23/3: Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 4

Εκείνο που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η συντονισμένη κίνηση παικτών της μπλε ομάδας που βγάζει υποψήφιο προς αποχώρηση τον καλύτερο παίκτη της, τον Τζέιμς. Φαίνεται πως η τριάδα Νίκου-Άννας Μαρίας και Τζέιμς μπαίνει στο περιθώριο και πλέον υπολείπεται σε ψήφους στα συμβούλια του νησιού του Survivor 4. Ο Τζέιμς Καφετζής διατηρεί τα καλύτερα στατιστικά σε ό, τι αφορά τις νίκες στο πεδίο των αγωνισμάτων, ωστόσο πληρώνει την στρατηγική που ακολούθησε και τον έφερε απέναντι στον Άλεξ, αλλά και τη Μαριάλένα.

Ποιον παίκτη υποδεικνύει ο Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία όμως έρχεται να δώσει τη λύση. Σύμφωνα με τα spoiler ο αγρότης θα υποδείξει ως τρίτη υποψήφια τη Χριστίνα πράγμα που μάλλον απλοποιεί τα πράγματα για την αποχώρηση από το Survivor 4. Βέβαια, μετά την ανατροπή της περασμένης εβδομάδας, που έστειλε τον Γιώργο Κοψιδά σπίτι του, ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τον τρόπο που θα ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό στο Survivor 4.

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας ζήτησε από την παραγωγή επικοινωνία με την κόρη της

Ξεκαθάρισμα μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor με τη μητέρα της Μαριαλένας να ζητά από την παραγωγή επικοινωνία με την κόρη της. Το γεγονός ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη έρχονται κοντά λόγω του τραυματισμού του, φαίνεται πως βρίσκει ενστάσεις από τη μητέρα της παίκτριας του Survivor. “Δεν το έχω ψάξει, αλλά μου ήρθε μια πληροφορία ότι η μητέρα της Μαριαλένας, σχετικά με αυτά τα καινούρια συμβάντα όπου φαίνεται να έρχονται πιο κοντά με τον Σάκη, βλέποντας τα αυτά η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει με την κόρη της μέσω της παραγωγής.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε, αν πήρε θετική απάντηση, ή αν μπορεί να γίνει. Θέλει πολύ να μιλήσει με την κόρη της επειδή με τον Σάκη είχαν έναν άσχημο χωρισμό και θέλει σαν μάνα προς κόρη να της πει δυο πράγματα.”, ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρω1νού.

Στην συνέχεια μάλιστα της εκπομπής, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα της Μαριαλένας στηρίζει τη σχέση της κόρης της με τον Γιώργο Λιβάνη μέσα από δημοσιεύσεις που έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Survivor: Το ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε Μαριαλένα και Σάκη που ζήτησαν να μην προβληθεί

Στην εξέλιξη της εκπομπής ήρθε στο φως μια άγνωστη κουβέντα ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη όπως αποκάλυψε στο Πρω1νό το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Μίχας. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος το πρώην ζευγάρι έκανε μια κουβέντα και η Μαριαλένα ζήτησε να μην προβληθεί. “Εγώ έμαθα ότι πριν από δύο εβδομάδες υπήρχε μια συνάντηση μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη, την οποία μάλιστα κατέγραψαν οι κάμερες. Η Μαριαλένα ζήτησε από την παραγωγή να μην προβληθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους αυτή η συνάντηση.

Σε αυτή τη συνάντηση ήξερε η Μαριαλένα τι έχει ακουστεί στην Αθήνα για την ίδια, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Λιβάνη και ξεκαθάρισε στον Σάκη Κατσούλη ότι δεν μπορεί να είναι μαζί, ότι δεν μπορεί να ζευγάρι, ότι μπορούν όμως να είναι δύο καλοί φίλοι και μάλιστα, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο έδειξε συγκαταβατικός ο Κατσούλης. Προφανώς ακολουθεί κάποια στρατηγική.”, είπε ο Αλέξης Μίχας.

Η αλήθεια για το αν ήξεραν Μαριαλένα και Λιβάνης για την είσοδο του Σάκη στο Survivor

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις