Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός τραυματίες: Προβλήματα στο πιο κρίσιμο σημείο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός τραυματίες: Προβλήματα στο πιο κρίσιμο σημείο

Παναθηναϊκός τραυματίες: Στη μεσαία γραμμή του πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Το θέμα του Παναθηναϊκού στην μεσαία του γραμμή ενόψει της εκτός έδρας πρεμιέρας στα play-offs με τον Αστέρα Τρίπολης ανέδειξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Υπάρχει μια αισιοδοξία ότι ο Μαουρίσιο μπορεί να λείψει μόνο για δύο εβδομάδες, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τι θα πει το ιατρικό τιμ. Ο Κουρμπέλης θα είναι διαθέσιμος μετά την δεύτερη αγωνιστική. Λείπουν και οι Σανκαρέ-Βέλεθ, οπότε ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην πιο κρίσιμη θέση, του κεντρικού χαφ», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι σίγουροι για την 11άδα του «τριφυλλιού» στην Τρίπολη είναι ο Αλεξανδρόπουλος με τον Νιάς και είτε θα πάει ο Μπόλονι σε 4-3-3 με τρίτο χαφ έναν εκ των Αγιούμπ-Μπουζούκη, είτε θα το γυρίσει σε 4-2-3-1 και δεκάρι τον Βιγιαφάνιες που δεν είναι πάντως το πιο πιθανό. Τέλος, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι σιγά-σιγά έχει γίνει και ο Παναθηναϊκός «θύμα» πολλών προβλημάτων τραυματισμών, ειδικά στα χαφ.

Παγκάκης: «Καθοριστικός ο ρόλος του Αλεξανδρόπουλου»

Στη σημασία της παρουσίας του Αλεξανδρόπουλου στην 11άδα του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσιο στάθηκε ο Νίκος Παγκάκης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού υποστήριξε ότι εάν ο Αλεξανδρόπουλος κριθεί ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικός τότε θα αποτελέσει κριτήριο και για τις αποφάσεις που θα λάβει ο Λάζλο Μπόλονι για τις άλλες θέσεις στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις