Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός τραυματίες: Επέστρεψαν τρεις, αναμονή για Μαουρίσιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός τραυματίες: Επέστρεψαν τρεις, αναμονή για Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός τραυματίες: Ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει τους τραυματίες του να μειώνονται ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στα playoffs με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει τους τραυματίες του να μειώνονται ενόψει της κυριακάτικης (21/03, 15:00) πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στα playoffs με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στην προπόνηση της Πέμπτης (18/03), επέστρεψαν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Φεντερίκο Μακέντα, Μπαρτ Σένκεφελντ και πλέον τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν εντός της ημέρας την επαναξιολόγηση της κατάστασης του Μαουρίσιο Σιλβέιρα και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στο γόνατο, που έκανε ο Βραζιλιάνος μέσος το βράδυ της Τετάρτης (17/03).

Ο Αλεξανδρόπουλος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο, που ήταν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Την ίδια ώρα οι Μακέντα και Σένκεφελντ έβγαλαν όλη την προπόνηση και είναι απολύτως έτοιμοι για την Τρίπολη.

Στον αντίποδα, ο Φραν Βέλεθ έκανε προθέρμανση και ανοίγματα, αλλά στη συνέχεια αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό του κι αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Μαουρίσιο έκανε μόνο θεραπεία στο γόνατο, εν αναμονή των εξετάσεων, ενώ ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Γιουνούς Σανκαρέ, Σπύρος Τζαβίδας, Δημήτρης Καραγιάννης, Ούφε Μπεκ.

Ζοσέ Μαουρίτσιο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις