Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Μια εντυπωσιακή χρονιά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Μια εντυπωσιακή χρονιά

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Την φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός την προγραμματίζει για να την κάνει την 9η αγωνιστική.

Ύστερα από την κλήρωση των αγώνων των πλέι-οφ, του μίνι πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός που συγκέντρωσε στην κανονική διάρκειά του 67 βαθμούς μπορεί και μαθηματικά να αναδειχθεί πρωταθλητής εάν κερδίσει τα 4 πρώτα παιχνίδι ή σε συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων να στεφθεί πρωταθλήτης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα την τέταρτη αγωνιστική! Αν έρθουν βολικά τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, τότε οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν το 46ο πρωτάθλημα την τρίτη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Εάν όμως δεν έρθουν τα αποτελέσματα έτσι όπως τα περιμένει, εάν δηλαδή στραβώσει κάτι, τότε θα αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής στην πέμπτη αγωνιστική των πλέι-οφ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο! Πάντως την φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός την προγραμματίζει για να την κάνει την 9η αγωνιστική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Η φιέστα θα γίνει μια αγωνιστική πριν το τέλος των αγώνων των πλέι-οφ, επειδή τον τελευταίο αγώνα θα τον δώσει στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Σαρωτική παρουσία

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός που πλέον όλα τα έχει σαρώσει παίρνει το 46ο πρωτάθλημα έπειτα από τις μεγάλες επιτυχίες! Πρέπει να υπογραμμίσω πως ο Ολυμπιακός είχε τεράστια διαφορά σε έμψυχο υλικό (καλύτερους παίκτες και άρα περισσότερες εναλλακτικές!) από τους ανταγωνιστές του! Έτσι παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμμα του με τα παιχνίδια στην Ευρώπη τα κατάφερε και είναι μια ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! Είχε και 16 διαφορετικούς σκόρερ, με πρωταγωνιστή βέβαια τον Ελ Αραμπί, που αναδείχθηκε και πρωτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκας με 19 γκολ! Και φυσικά όλα οφείλονται στον αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Θρύλου στον Πορτογάλο προπονητή Πέδρο Μάρτινς! Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα νίκησε σε 21 παιχνίδια. Είχε 4 ισοπαλίες. Και μια ήττα! Αυτή από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Λεωφόρο!

Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις