Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός Μπόλονι: Το μήνυμα που έφερε συσπείρωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός Μπόλονι: Το μήνυμα που έφερε συσπείρωση

Παναθηναϊκός Μπόλονι: Το κλίμα στον Παναθηναϊκό έχει βελτιωθεί.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό έχει βελτιωθεί και αυτό αποτελεί έναν καλό σύμμαχο εν όψει των playoffs, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. «Ο Παναθηναϊκός πάει συσπειρωμένος στα playoffs.

Τα τετ-α-τετ του Λάζλο Μπόλονι και του Γιάννη Αλαφούζου με τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν ρόλο για να υπάρχει μεγαλύτερη ενότητα στην ομάδα, γιατί υπήρχαν κάποια προβλήματα στα αποδυτήρια», τόνισε. Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και στα προβλήματα που μειώνονται για τον Λάζλο Μπόλονι.

Παγκάκης: «Καθοριστική η πρεμιέρα με Αστέρα για Παναθηναϊκό»

Τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το ματς της πρεμιέρας των playoffs απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη υπογράμμισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας θα έχει ρυθμιστικό ρόλο στα playoffs και με νίκη θα πιάσει αμέσως τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Γι’ αυτό είναι καθοριστική η πρεμιέρα στην Τρίπολη», ανέφερε.

Όσο για το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι; «Σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Καρλίτος και οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ. Ο Βέλεθ είναι οριακά να μπει στην αποστολή, ενώ έτοιμοι θα είναι Μακέντα και Αλεξανδρόπουλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις