Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτυ στην Πάτρα με τύμπανα: Συνωστισμός στο κέντρο της πόλης
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτυ στην Πάτρα με τύμπανα: Συνωστισμός στο κέντρο της πόλης

Πάρτυ στην Πάτρα με τύμπανα: Κίνηση επικρατεί και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου αλλά ο κύριος όγκος όσων διασκεδάζουν είναι στην περιοχή του Κάστρου.

Απίστευτος συνωστισμός επικρατεί στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας, που «βουλιάζει» από κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες. Στην περιοχή της Πάτρας, όπως μεταδίδει το thebest, νεαροί διασκεδάζουν, έχοντας τύμπανα και παίζοντας αυτοσχέδια μουσική ενώ συνεχώς προσέρχονται και άλλα άτομα. Κίνηση επικρατεί και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου αλλά ο κύριος όγκος όσων διασκεδάζουν είναι στην περιοχή του Κάστρου.

Συνωστισμός στις σκάλες

Νωρίτερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μέσου Tempo24, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας «πλημμύρισαν» κόσμο. Η εικόνα αυτή με τον συνωστισμό στην περιοχή, δεν είχε καμία σχέση ούτε με την προηγούμενη Κυριακή που ο καιρός και πάλι ήταν ζεστός και φιλικός για βόλτες.

Ήρεμοι οι καρναβαλιστές

Παρόμοια εικόνα είχε παρατηρηθεί στην ίδια γωνιά της Πάτρας και το Σάββατο το απόγευμα, παρά το γεγονός πως σε γενικές γραμμές τηρούνται τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Οι εικόνες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα της πόλης με το πιο ξακουστό καρναβάλι στη χώρα η οποία έμοιαζε έρημη το μεσημέρι της Κυριακής. Στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας όπου έκαναν άλλοτε παρέλαση τουλάχιστον 40.000 άτομα, το μεσημέρι δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Άλλωστε άδειοι ήταν οι δρόμοι στην Πάτρα και το βράδυ του Σαββάτου.

Ανυπολόγιστη ζημια

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Patrastimes, η οικονομική ζημιά στην Πάτρα είναι ανυπολόγιστη και σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς ξεπερνά τα 40.000.000 ευρω. Αθροιστικά, εάν υπολογίσει κάποιος ότι και πέρυσι λόγω κορωνοϊού δεν έγινε καρναβάλι το ποσό αγγίζει και ίσως ξεπερνά τα 80.000.000€.

Δεύτερο κορωνοπάρτι στην Πάτρα εντόπισαν οι αστυνομικοί

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί πραγματοποιήσαν έφοδο σε νέο κορωνοπάρτι στις 4 το απόγευμα που γινόταν σε πολυκατοικία επί της οδού Αμερικής στην Πάτρα. Η καταγγελία που έκαναν περίοικοι έκανε λόγο για 20 – 30 άτομα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο. Επί τόπου βρέθηκαν δύο περιπολικά με 6 άνδρες και βεβαιώθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα στους παραβάτες.

Το πάρτι έρχεται λίγες ώρες μετά τον συνωστισμό 98 ατόμων τα ξημερώματα Κυριακή και πάλι στην πόλη των Πατρών που άλλοτε έσφυζε από κόσμο τέτοιες ημέρες, καθώς το καρναβάλι της πόλης όδευε προς το τέλος του.

Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι σε σπίτι στην Επανομή
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις