Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ερωτηματικό για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ερωτηματικό για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: «Προσοχή στα στημένα, εκεί δεν είναι καλός ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ».

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τον Σωκράτη Διούδη και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι αποχώρησαν με «θεματάκια» από τη χθεσινή προπόνηση και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή τους για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Από τη στιγμή που εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι, είναι πιθανό να παίξουν και οι δύο παίκτες, αλλά όλα θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση. Εκτός παραμένουν ο Καμπετσής και ο Βέλεθ. Στη συνέχεια, μετέφερε τις σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι για το αρχικό σχήμα και τα (δύο) πράγματα που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος προπονητής από τους παίκτες του.

«Προσοχή στα στημένα, εκεί δεν είναι καλός ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Δεσύλλας και πρόσθεσε: «Θέλει από τους παίκτες δύο πράγματα: να πιέσουν και να μην περιμένουν τόσο πολύ όσο έκαναν με την ΑΕΚ. Με τον Ολυμπιακό είχε δύο πιεστικά 15λεπτα. Θέλει να δει αυτό και να βγάλει ξανά τον καλό του εαυτό που έχει χάσει η ομάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις