Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου για την Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου για την Super League. Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα πλάνα του Μπόλονι ενόψει ΠΑΟΚ.

«Θα φανεί την Κυριακή αν θα είναι καλά ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον τώρα ο Μπόλονι δεν φεύγει, όπως έχουμε ξαναπεί. “Προχωράμε αλλά έναν προβληματισμό τον έχουμε”, είναι το κλίμα που υπάρχει. Αν χάσει με κάτω τα χέρια, θα ανοίξει νέος κύκλος και θα είναι δύσκολα για τον Μπόλονι. Αν το παλέψει και χάσει, είναι άλλο. Η ήττα είναι ήττα, βέβαια», είπε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ντρεοσί-Ρόκα κι αν έχουν ομοιότητες ή όχι, ως προς τις επιλογές τους. Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Μπόλονι έδειξε βίντεο χθες στους παίκτες του Παναθηναϊκού, κάνοντας ειδική μνεία στο κομμάτι του τρανζίσιον και στα «στημένα» του «δικέφαλου του Βορρά».

ΠΑΟ -ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Αποχώρησαν με πρόβλημα Διούδης-Αλεξανδρόπουλος

Γέμισε ξανά το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, με… φόντο το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «πράσινων» αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Σωκράτης Διούδης, λόγω χτυπήματος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και προληπτικά ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με την συμμετοχή τους απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά» να κρίνεται την τελευταία στιγμή!

Εκτός παρέμεινε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Φραν Βέλεθ και με γαστρεντερίτιδα ο Αργύρης Καμπετσής. Επίσης ατομικό ακολούθησαν οι Αντόνιο Σαβιέρ και Ούφε Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Αντίθετα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα των συμπαικτών του ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις ενώ ένα γκρουπ έκανε και τεστ φυσικής κατάστασης.

Σωκράτης Διούδης ΠΑΟ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις