Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Επίσημο: Νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Γιώργος Κοσμάς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημο: Νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Γιώργος Κοσμάς

ΑΕΚ - Γιώργος Κοσμάς: Ανακοινώθηκε κι επίσημα η ανάληψη των καθηκόντων του Α' Αντιπροέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η ανάληψη των καθηκόντων του Α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κοσμάς θα αναλάβει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, στη θέση του Μηνά Λυσάνδρου.

Ο Γιώργος Κοσμάς προέρχεται από το χώρο των Media, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ρεπόρτερ ΑΕΚ και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει υπάρξει διευθυντικό στέλεχος σε σειρά ΜΜΕ του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου. Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στον Γιώργο Κοσμά καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων».

Ο Γιώργος Κοσμάς από αργά το μεσημέρι, έχει συνεργασία με τον Μηνά Λυσάνδρου τον οποίο διαδέχεται, ως μια πρώτη ενημέρωση για τα άμεσα ζητήματα που θα είναι στην αρμοδιότητα του. Ο Λυσάνδρου όπως έχει ειπωθεί από την στιγμή που έγινε κι επίσημα γνωστή η αποχώρηση του, παραμένει στην θέση του, πιθανότατα ως το τέλος Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση όσο απαιτείται για να γίνει η ομαλή μετάβαση. Και μαζί και η τυπική ανάδειξη του Γιώργου Κοσμά σε Α΄αντιπρόεδρο, από το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάσκα ΑΕΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις