Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έξαλλος ο Μελισσανίδης – Πήγε στο σπίτι του Χιμένεθ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Μελισσανίδης – Πήγε στο σπίτι του Χιμένεθ

Μελισσανίδης - Χιμένεθ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης νευριασμένος μετά το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το ματς με το Βόλο ήταν “έξω φρενών” για την εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ, με την ήττα με 1-0 και τις επιλογές που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο κ. Μελισσανίδης μιλώντας με συνεργάτες του τις επόμενες ώρες, έδειχνε έκδηλα τον εκνευρισμό του και ότι θεωρεί ότι δεν αξιοποιείται με τον σωστό τρόπο το υλικό της ΑΕΚ, αναφέρει το enwsi.gr. Ακόμη και με τους πολλούς τραυματισμούς. Έτσι, έχοντας μιλήσει και με τον Παναγιώτη Κονέ την Παρασκευή, όπως συζήτησε και με τον Ισπανό προπονητή ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης αποφάσισε να κανονίσει να μιλήσει με τον Χιμένεθ.

Πήγε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Χιμένεθ για να τα πουν από κοντά σε τετ α τετ, σε μία συνάντηση δίχως παρουσία άλλων στελεχών της ΑΕΚ. Και αυτό δείχνει ότι ήθελε να ακούσει ο ίδιος τον προπονητή και όσα είχε να του πει, αλλά και να εκφράσει τις σκέψεις του και τις απορίες του προς τον Ανδαλουσιάνο προπονητή. Και αμφότεροι έφυγαν από την συνάντηση με την ευχή να πάει καλύτερα η ΑΕΚ σε επίπεδο αποτελεσμάτων και εικόνας, καθώς έρχονται σημαντικά ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

 Δημήτρης Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Έντονη δυσφορία με Χιμένεθ

Η ομάδα που έχει η Ένωση φέτος, συνοδεύεται από ατέλειες και αστοχίες που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά σε καμιά περίπτωση, ακόμη και με τις πολλές απουσίες. Μαζεύτηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Βόλο, που όμως στην διοίκηση της ΑΕΚ. Κανείς δεν σκέφτεται αυτή την στιγμή το ενδεχόμενο να έχει πάλι η ΑΕΚ θέμα με τον  προπονητή της, όμως από την άλλη κανείς δεν μπορεί να δεχτεί να συνεχίσει η Ένωση ως το τέλος με αυτό τον τρόπο, με τον προπονητή της να κάνει την μία κακή επιλογή μετά την άλλη.

Δείτε ακόμη:

Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι – Κρίσιμα 24ωρα – Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα!
Αποφασισμένος να κάνει τη… ζημιά στον Ολυμπιακό ο Άρης
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Οδυνηρός αποκλεισμός για τους πράσινους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις