Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μίλησε με Χιμένεθ ο Μελισσανίδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίλησε με Χιμένεθ ο Μελισσανίδης

Χιμένεθ - Μελισσανίδης: Στο επίκεντρο οι επιλογές στο Βόλο 

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ”4” του Κυπέλλου Ελλάδας ωστόσο η εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο εξόργισε τους οπαδούς αφού η Ένωση αφενός ηττήθηκε (χωρίς ωστόσο να το πληρώσει) αφετέρου γιατί μπήκε στο παιχνίδι περισσότερο για να κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα παρά για να κλειδώσει την πρόκριση. Η εμφάνιση αυτή σε συνδυασμό με τις δύο σερί ισοπαλίες που έχει στο πρωτάθλημα οδήγησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο να συναντηθεί με τον Μανόλο Χιμένεθ με σκοπό να καταστήσει σαφείς τους προβληματισμούς του.

Να σημειωθεί πως και το βράδυ μετά τον αγώνα και στην διάρκεια της επιστροφής της αποστολής της ΑΕΚ από τον Βόλο, το αφεντικό της ομάδας είχε φροντίσει να μεταφερθούν στον Μανόλο Χιμένεθ τα παράπονα του γι’ αυτό που είχε δει στο γήπεδο. Και φυσικά είχε στο μυαλό του πέρα από την γενική εικόνα κι επιμέρους πράγματα.

Δημήτρης Μελισσανίδης

Στο επίκεντρο οι επιλογές στο Βόλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ λοιπόν ήξερε εγκαίρως το κλίμα που υπήρχε και περίμενε, μετά από πληροφόρηση από τον Παναγιώτη Κονέ πως θα είχε πιο συγκεκριμένη συζήτηση στην διάρκεια της μέρας. Απλώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε αποφασίσει αν θα την έκανε ο ίδιος ή όχι. Τελικά αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε μια πολύ εκτενής συζήτηση, με αναφορές και στα ζητήματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της  κριτικής που δέχθηκε ο Ισπανός τεχνικός, για τις επιλογές του στο ματς με τον Βόλο.

Από την πλευρά του ο Χιμένεθ έδωσε φυσικά τις δικές του εξηγήσεις για διάφορες αποφάσεις και το σκεπτικό του για την συνέχεια της σεζόν και την διαχείριση της ομάδας. Ωστόσο γνωρίζει λεπτομερώς πλέον, ποιο είναι το σκεπτικό και της διοίκησης πάνω σε αυτό και τι ακριβώς προκαλεί προβληματισμό. Ουδέποτε υπήρξε κάποιο γενικότερο ζήτημα και σίγουρα ένας από τους λόγους που έγινε άμεσα η κουβέντα, την επομένη του ματς με τον Βόλο, ήταν και για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις