Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Έντονη δυσφορία με Χιμένεθ – «Φωνάζει» τον Ισπανό η διοίκηση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Έντονη δυσφορία με Χιμένεθ – «Φωνάζει» τον Ισπανό η διοίκηση

ΑΕΚ - Χιμένεθ: Η ΑΕΚ μπορεί να κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ''4'' του Κυπέλλου κόντρα στο Βόλο ωστόσο η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν αρκετά κακή.

Η ΑΕΚ μπορεί να κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ”4” του Κυπέλλου κόντρα στο Βόλο ωστόσο η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν αρκετά κακή. Πέρα από το γεγονός ότι ηττήθηκε με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι και αρκέστηκε περισσότερο στο να κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-2). Σύμφωνα με τις πληροφορίες και κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά την λήξη του, υπήρξε πολύ έντονη δυσφορία στην διοίκηση της ΑΕΚ και το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει την επομένη του αγώνα.

Οι εντυπώσεις δεν διαφέρουν από αυτές που έχει ο περισσότερος κόσμος, αλλά κι αυτές που αποτυπώθηκαν σε όλες σχεδόν τις κριτικές για το παιχνίδι και τις επιλογές του Σεβιγιάνου τεχνικού, στα Μ.Μ.Ε. Μη ξεχνάμε πως για πολλούς το σοκ ήταν τόσο μεγάλο, που φτάσαμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε, ακόμη και αμφιβολίες για το κατά πόσο η πρόκριση υπήρξε ο πρώτος στόχος της διαχείρισης του αγώνα… Καταλαβαίνει κανείς πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, όταν γράφονται κι ακούγονται τέτοιες απόψεις. Που το κακό είναι πως βρίσκουν βάση για να εκφράζονται, σε όσα είδαμε στον Βόλο.

Σοκ υπάρχει και στην διοίκηση της ΑΕΚ και μαζί και πολλά πράγματα που δεν μπορούν να εξηγήσουν. Οι ιδιαιτερότητες του Μανόλο Χιμένεθ είναι φυσικά γνωστές σε όλους και κανένας στην «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν είχε… το όνειρο, πως αυτή την φορά η συμβίωση θα ήταν απόλυτα ομαλή. Ωστόσο από την στιγμή που λόγω των τραυματισμών βασικά, μαζί με ένα δύο κακά αποτελέσματα άλλαξαν και πάλι το κλίμα προς το αρνητικό γύρω από την ΑΕΚ και στην διοίκηση βλέπουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ αντιδρά ακραία, ακόμη και για τα δικά του δεδομένα.

Μανόλο Χιμένεθ

Ατέλειες και αστοχίες

Η ομάδα που έχει η Ένωση φέτος, φυσικά και συνοδεύεται από ατέλειες και αστοχίες που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά σε καμιά περίπτωση, ακόμη και με τις πολλές απουσίες, δεν είναι σε επίπεδο για να λέει ο προπονητής της μετά το ματς, πως αναγκάστηκε να το τελειώσει με Χριστόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο εντός γηπέδου. Δεν είναι αλήθεια αυτό, καθώς στον πάγκο υπήρχαν πολλοί παίκτες που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε αυτές τις θέσεις και ακόμη και να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Μαζεύτηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τα χθεσινά στον Βόλο, που όμως στην διοίκηση της ΑΕΚ κρίνουν πως δεν γίνεται να περάσουν έτσι. Κανείς δεν σκέφτεται αυτή την στιγμή ενδεχόμενο να έχει πάλι η ΑΕΚ θέμα προπονητή, όμως από την άλλη κανείς δεν μπορεί να δεχτεί να συνεχίσει η Ένωση ως το τέλος, με τον προπονητή της να την διαχειρίζεται σα να θέλει να δείξει πως είναι χειρότερη κι από αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος.

Βολος ΑΕΚ

Πολλές διαβουλεύσεις

Και το βράδυ της Πέμπτης(4/3) υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις και ο Μανόλο Χιμένεθ έγινε δέκτης των εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί, αλλά φαίνεται πως και η σημερινή μέρα θα έχει…ψωμάκι, γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν είναι δεδομένος ο τρόπος και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την συζήτηση που σίγουρα θα γίνει με τον προπονητή, αλλά συζήτηση και πολύ σοβαρή μάλιστα θα γίνει σε κάθε περίπτωση.

Αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πιστεύει καθόλου στην ομάδα που έχει ή αν θεωρεί πως μεγαλύτερη σημασία έχει το δικό του δίκτυ προστασίας μέσα στην πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για την συνέχεια, που για την Ένωση είναι πολύ δύσκολη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις