Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νέο απρόοπτο στην ΑΕΚ – Θλάση και ο Τάνκοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέο απρόοπτο στην ΑΕΚ – Θλάση και ο Τάνκοβιτς

ΑΕΚ - Τάνκοβιτς: Ο Τάνκοβιτς αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στη γάμπα σε μια προπόνηση μικρής διάρκειας.

Η ΑΕΚ μετά την πρόκριση στους ”4” του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα εκεί όπου θέλει να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση και να κυνηγήσει την 3η ή την 2η θέση. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης τη Δευτέρα στις 19:30 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Ωστόσο στην σημερινή προπόνηση προέκυψε νέο πρόβλημα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Τάνκοβιτς αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στη γάμπα σε μια προπόνηση μικρής διάρκειας που κάνουν οι παίκτες της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες που δεν έχουν παίξει ή έχουν μπει ως αλλαγή. Ο Σουηδός έκανε μαγνητική από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια ελαφρά θλάση με τον εκτιμώμενο χρόνο απουσίας να ανέρχεται περίπου στη μια εβδομάδα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι της Ένωσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα.

Τάνκοβιτς ΑΕΚ

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Ο Τζήλος διαιτητής στο παιχνίδι

Ο Αθανάσιος Τζήλος ορίστηκε να διαιτητεύσει το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την επόμενη αγωνιστική της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Καμπερίδης, Στεφανής, 4ος ο Γρατσάνης και στο VAR οι Παπαδόπουλος, και Δημόπουλος.

Από εκεί και πέρα, τον Πολωνό Σίμον Μαρτσίνιακ, κατηγορίας Elite της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της Τούμπας. Διαμαντόπουλος στα Γιάννενα, Τζήλος στο ΟΑΚΑ, Καραντώνης στο Καραϊσκάκη. Ο 40χρονος Πολωνός ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και στο παρελθόν σφύριξε τους αγώνες Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0, ΑΕΚ-Βίντι 1-1 και Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστίεβιτς, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR ο Πάβελ Γκιλ, που ήταν και στο Άρης-Ολυμπιακός του Κυπέλλου, μαζί με τον Μωυσιάδη.

Τζήλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις