Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκτορας Κουφοντίνας προσαγωγή: Στο τμήμα ο γιος του «Λουκά»
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτορας Κουφοντίνας προσαγωγή: Στο τμήμα ο γιος του «Λουκά»

Έκτορας Κουφοντίνας προσαγωγή: Προσήχθη ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.

Προσήχθη ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου από τις αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία οδήγησε τον Έκτορα Κουφοντίνα σε κλούβα, ενώ προσπάθησε να αποτρέψει και να διαλύσει την προγραμματισμένη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ προχώρησε και σε πολλές ακόμη προσαγωγές.

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 100 ατόμων επιχείρησε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος για τον Κουφοντίνα, ωστόσο δεν τους επετράπη από την Αστυνομία και απωθήθηκαν.

Στη συνέχεια πέρασαν απέναντι στην οδό Ερμού απ’ όπου απωθήθηκαν ξανά, κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη όπου απωθήθηκαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χρήση νερού από το υδροβόλο όχημα της Αστυνομίας και μία μικρή μερίδα διαδηλωτών κινήθηκε προς την οδό Ακαδημίας όπου επίσης μεταβαίνουν αστυνομικοί για να τους απωθήσουν.

Συνολικά έως τώρα έχουν γίνει περίπου 10 προσαγωγές ατόμων, ανάμεσά τους και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα. Αποτέλεσμα της αστυνομικής επέμβασης ήταν να ξεσπάσουν επεισόδια και να γίνει χρήση χημικών, ενώ ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Έκτορας Κουφοντίνας Έκτορας Κουφοντίνας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις