Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουχαλάκης ανανέωση: «Ψήνεται» νέο συμβόλαιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουχαλάκης ανανέωση: «Ψήνεται» νέο συμβόλαιο

Μπουχαλάκης ανανέωση: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει κερδίσει με το… σπαθί του ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Συζητιέται εδώ και καιρό. Δεν είναι συγκυριακό, λόγω του γκολ, το οποίο έβαλε, κόντρα στον Άρη και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει κερδίσει με το… σπαθί του ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο «ψήνεται». Εδώ και καιρό, όπως προαναφέραμε. Είναι λογικό, μετά την υπέροχη, όσο και πανέξυπνη ενέργεια, την οποία έκανε, ο μέσος του Θρύλου, στο παιχνίδι με τον Άρη, αυτό να συζητιέται πιο έντονα. Και με μεγαλύτερη… βεβαιότητα. Αλλά αυτό, δεν προέκυψε τώρα, ως θέμα.

Ο Ανδρέας είναι από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα χέρια του Μαρτίνς βελτιώθηκαν τρομερά. Ανέβασαν την απόδοσή του, ανέβηκαν οι ίδιοι επίπεδο. Ο Μπουχαλάκης κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα, στο γήπεδο. Μαρκάρει, κόβει, πασάρει, σερβίρει γκολ, τα βάζει ο ίδιος. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είναι όλα αποτέλεσμα δουλειάς.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει γίνει συνώνυμο της ταπεινότητας και της δουλειάς. Και ανταμείβεται. Με αυτά που κάνει στο γήπεδο. Και θα ανταμειφθεί, κατ’ επέκταση, για αυτά, με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον «δέσει» στο λιμάνι του.

Ανδρέας Μπουχαλάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις