Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Οπαδοί στην προπόνηση στο Κορωπί, άγρια γκάζια σε όλους για τον αποκλεισμό!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Οπαδοί στην προπόνηση στο Κορωπί, άγρια γκάζια σε όλους για τον αποκλεισμό!

Παναθηναϊκός αποκλεισμός: Ο Παναθηναϊκός γνώρισε χθες οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού ηττήθηκε και στο δεύτερο αγώνα και μάλιστα εντός έδρας με 1-2.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε χθες οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού ηττήθηκε και στο δεύτερο αγώνα και μάλιστα εντός έδρας με 1-2 και αποχαιρέτησε κάθε όνειρο που είχε για κατάκτηση κάποιου τίτλου φέτος. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είχε κερδίσει το σεβασμό όλων το τελευταίο διάστημα αφού στο πρωτάθλημα έπαιρνε τη μία νίκη πίσω από την άλλη και βρίσκεται μια ανάσα από την τέταρτη θέση. Ωστόσο ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με ψυχή και στα δύο παιχνίδια φάνηκε ότι το ήθελε πολύ και πήρε την πρόκριση για τους ”4” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και μίλησαν σε σκληρή γλώσσα σε παίκτες και προπονητή.
Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν πέρασε στο ντούκου από τους οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού. Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κορωπί με άγριες διαθέσεις και διέκοψε την προπόνηση της ομάδας (ξεκίνησε στις 3:30) μιλώντας σε σκληρή γλώσσα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι λεκτικές επιθέσεις ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους και αφορούσαν κατά κύριο λόγο στους παίκτες αλλά και στον προπονητή. «Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές, μπαστ…! Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια! Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπουρδ… όποιος δεν μπορεί τον π…» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες και ουδείς είπε το παραμικρό. Όσον αφορά τον Μπόλονι, ο Ρουμάνος προπονητής δεν γλίτωσε από την οργισμένη κατσάδα των οπαδών: «αποφάσισε επιτέλους μια ενδεκάδα, βρες ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι και τελείωνε!»

Λάζλο Μπόλονι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις