Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δεσύλλας: «Σε αυτά φταίει ο Μπόλονι – Η ένταση στα αποδυτήρια και η επόμενη μέρα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεσύλλας: «Σε αυτά φταίει ο Μπόλονι – Η ένταση στα αποδυτήρια και η επόμενη μέρα»

Παναθηναϊκός αποκλεισμός: Ο Παναθηναϊκός γνώρισε χθες οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε χθες οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού ηττήθηκε και στο δεύτερο αγώνα και μάλιστα εντός έδρας με 1-2 και αποχαιρέτησε κάθε όνειρο που είχε για κατάκτηση κάποιου τίτλου φέτος. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είχε κερδίσει το σεβασμό όλων το τελευταίο διάστημα αφού στο πρωτάθλημα έπαιρνε τη μία νίκη πίσω από την άλλη και βρίσκεται μια ανάσα από την τέταρτη θέση. Ωστόσο ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με ψυχή και στα δύο παιχνίδια φάνηκε ότι το ήθελε πολύ και πήρε την πρόκριση για τους ”4” του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού μετέφερε το ρεπορτάζ, ότι υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του παιχνιδιού μεταξύ των παικτών σε μια σοβαρή ένδειξη για το πώς έχει η κατάσταση. Την ίδια στιγμή κατέθεσε την άποψή του για τις ευθύνες που έχει ο Λάζλο Μπόλονι στο κακό χθεσινό αποτελέσματα και κατέληξε αναλύοντας στο πώς έχει η επόμενη ημέρα στην ομάδα μετά την αποτυχία να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον Παναθηναϊκό

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την πορεία του Λάσλο Μπόλονι στους “Πράσινους”. Ο Γιάννης Αλαφούζος  έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να πάρει αποφάσεις μέσα σε μία νύχτα, όπως να αλλάζει πρόσωπα και καταστάσεις από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Έτσι συνέβη και με τον Γιώργο Δώνη, στον οποίον έστειλε επιστολή  απόλυσης πέρσι το Φεβρουάριο. Με αυτή την κίνηση έχασε την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου ο Τσάβι Ρόκα, για τον οποίον αρχικά βγήκε διαρροή στήριξης και μετά από δέκα μέρες αποτελούσε παρελθόν μαζί με τον Πογιάτος.

Η μεγάλη αυτή η ήττα και η αποτυχία για τους “πράσινους” θα ξεχαστεί πολύ δύσκολα. Η ζημιά είναι μεγάλη και πλέον όλα είναι στον… αέρα. Ακόμα και ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν, καθώς παίκτες και προπονητής είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα πλέι οφ, όπου θα βρουν απέναντί τους καλύτερες και σίγουρα πιο φορμαρισμένες ομάδες. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε το καλοκαίρι θα είναι… καυτό και σίγουρα θα υπάρξουν ξανά τρομερές αλλαγές. Το μέλλον του Μπόλονι είναι στον αέρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ζητήσει το Κύπελλο και θα κρινόταν από αυτό. Ο πρώτος του στόχος λοιπόν χάθηκε και πλέον κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη και ίσως γίνει ακόμα πιο περίπλοκη μετά το ματς ξανά με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα το Σάββατο το απόγευμα. Λίγα 24ωρα λοιπόν έμειναν για έναν ακόμα τελικό.

Λάζλο Μπόλονι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις