Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης Ολυμπιακός Κύπελλο: Όλα ανοιχτά για την πρόκριση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης Ολυμπιακός Κύπελλο: Όλα ανοιχτά για την πρόκριση

Άρης Ολυμπιακός Κύπελλο: Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20:00 τον Ολυμπιακό στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20:00 τον Ολυμπιακό στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” στον επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στο ”Γ. Καραϊσκάκης” είχε βρει νικητή τον Ολυμπιακό με 2-1. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από νίκη με 1-2 κόντρα στον Βόλο ενώ ο Άρης έρχεται με τη νίκη 3-0 επί του Ατρομήτου. Και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση αφενός ο Ολυμπιακός γιατί κυνηγάει το νταμπλ και αφετέρου γιατί ο Άρης θέλει να κατακτήσει ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια.

Ολυμπιακός: Σκέψη του Μαρτίνς να παίξει με τους 11 του πρώτου αγώνα με τον Άρη και μόνη αλλαγή τον Μασούρα

Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχει και μία σκέψη να βάλει την ίδια 11άδα στον αγώνα – ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με εξαίρεση τον τραυματία Βρουσάι και να ξεκινήσει έτσι ο Μασούρας. Στο 2-1, το πρώτο ματς Κυπέλλου με Ολυμπιακό και Άρη, ο Μαρτίνς είχε ξεκινήσει ως εξής: με Τζολάκη στο τέρμα, τους Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Τιάγκο Σίλβα, Μπουχαλάκη στον άξονα, τους Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τους Χασάν & Κάιπερς ως επιθετικό δίδυμο. Από την παραπάνω 11άδα είναι εκτός βέβαια ο τραυματίας Βρουσάι. Σε μία τέτοια περίπτωση θα ξεκινήσει ο Μασούρας αντί του Βρουσάι.

Ανοιχτό είναι πάντως το θέμα των δύο μπακ. Τις δύο αυτές θέσεις κοινώς διεκδικούν και οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Πάντως ο Μαρτίνς έχει στη σκέψη του και το 4-2-3-1 αλλά και το 4-3-3.

Πέδρο Μάρτινς

Τα πλάνα του Άρη

Ο Άρης την Τετάρτη (3/3) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Σε αυτή συμμετέχουν 21 παίκτες, ενώ διαθέσιμοι δεν είναι οι γνωστοί απόντες, Ματέο Γκαρσία και Ματίγια.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σάντε Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκανέα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις