Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιανός – τέταρτο παιδί: Γέννησε η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη
LIFESTYLE

Λιανός – τέταρτο παιδί: Γέννησε η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη

Λιανός - τέταρτο παιδί: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός, αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός καθώς πριν από λίγες μέρες έγινε για τέταρτη φορά πατέρας. Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι και την είδηση την έκανε γνωστή o ίδιος ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου, με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια. Μάλιστα ο 43χρονος Γιώργος Λιανός αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή, το οποίο είναι «Βαλέρια».
Ο Γιώργος Λιανός έχει αφήσει για λίγο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και βρίσκεται στην στην Ελλάδα για το χαρμόσυνο γεγονός αλλά και για να δει τα μεγαλύτερα παιδιά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους ακροατές του Sfera.

Γιώργος Λιανός: Πολύ αγαπητός, με απίστευτο χιούμορ

Ο Γιώργος Λιανός είναι Έλληνας τραγουδιστής, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ ασχολείται και με μιμήσεις. Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ στις 23 Απριλίου 1977 ενώ κατάγεται από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «Fame Story 3», όπου και αναδείχθηκε δεύτερος νικητής, μετά τον Περικλή Στεργιανούδη. Το 2006 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Στη μέση».

Έκανε μαθήματα κιθάρας, κλαρίνου, θεωρίας και αρμονίας στο Ωδείο Τσακάλωφ, στα Γιάννενα. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Πάτρας. Από την πόλη αυτή ξεκίνησε και ως μουσικός, παίζοντας σε διάφορα μαγαζιά, ενώ παράλληλα δούλευε στον ΟΤΕ.

Γιώργος Λιανός

Η επαγγελματική καριέρα

Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής το 2005, όταν έφτασε στον τελικό του talent show Fame Story 3 όπου κατέκτησε τη 2η θέση. Πέραν της ενασχόλησης του με το τραγούδι ασχολείται και με την παρουσίαση ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει διάφορα επιτυχημένα format μεταξύ των οποίων Πρωινός καφές, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Wipe Out και Survivor Greece.Στο ενδιάμεσο ο Γιώργος Λιανός έκανε επαγγελματικά πολλές συνεργασίες.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ALPHA πήρε μεταγραφεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου για δύο σεζόν παρουσίασε το talent show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Τον Ιανουάριο του 2018 ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι “My Man Can”. Το 2019 είναι ένας από τους παρουσιαστές του νέου κύκλου του Survivor. Από το 2019 παρουσιάζει το The Voice of Greece στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Και το διαζύγιο είναι μέσα στη ζωή…

«Αυτή τη στιγμή μου κάνει καλό το να δουλεύω είχε πει ο Γιώργος Λιανός. Από εκεί και πέρα αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν και όπου πάει» έχοντας προσθέσει: «Και έπεσα και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου και εξακολουθώ να αγαπώ. (…) Το ότι έλειπα σαν μουσικός, υπήρξε πρόβλημα αλλά από την άλλη είναι και οι υποχρεώσεις… Δεν είμαι καλά οικονομικά, ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό από την Ανθή Ανδροτσάκη».

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, τον Ιάσονα, τον Κωνσταντίνο και την Αριάνα.

Η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιανού

Ένα χρόνο μετά το χωρισμό του (το 2018) από την Ανθή Ανδροτσάκη, ο Γιώργος Λιανός βρήκε ξανά τον έρωτα. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του αγαπημένη, Κωνσταντίνα Καραλέξη, στη Σίφνο, όπου έδωσαν το παρών στον γάμο της Χριστίνας Μπόμπας και του Σάκη Τανιμανίδη. Το ζευγάρι είχε κάνει έκανε και μίνι διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες. Πλέον, κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις