Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη διαρρήκτη – κέντρο Αθήνας: Σε ξενοδοχείο έκρυβε τα κλοπιμαία
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη διαρρήκτη – κέντρο Αθήνας: Σε ξενοδοχείο έκρυβε τα κλοπιμαία

Σύλληψη διαρρήκτη - κέντρο Αθήνας: Σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας αποθήκευε και έκρυβε ένας αλλοδαπός, πλήθος κλοπιμαίων μαζί με ποσότητες ναρκωτικών και όπλα. 

Σε δωμάτιο ξενοδοχείου έκρυβε τα… κλοπιμαία ένας αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Στο ίδιο δωμάτιο, εκτός από πλήθος κλοπιμαίων, οι ίδιοι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους βρήκαν και κατάσχεσαν όπλα, ναρκωτικά και ζυγαριές ακριβείας. Ο 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη συνολικά για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφέρει η Αστυνομία, που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών, αναφορικά με αλλοδαπό που διακινεί ναρκωτικές ουσίες και προβαίνει σε κλοπές, αποθηκεύοντας τα κλοπιμαία σε δωμάτιο ξενοδοχείου, εντοπίστηκε ο 36χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Πέτρος Κρασιώτης
από τον Πέτρο Καρσιώτη

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο για την εγκληματική του δραστηριότητα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 7.9 γραμμ. ηρωίνης, 0,7 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 3 φιαλίδια με μεθαδόνη, 2 ζυγαριές ακριβείας, αεροβόλο πιστόλι, 3 πιστόλια ρέπλικα, 6 πολεμικά μαχαίρια, 191 φυσίγγια, κλείστρο πυροβόλου όπλου, 4 φορητούς υπολογιστές, 3  βιντεοκάμερες, 2 φωτογραφικές μηχανές, 29 κινητά τηλέφωνα, 8-τραπεζικές κάρτες, πλήθος κλοπιμαίων (κοσμήματα, ρουχισμός, ρολόγια, κλειδιά, γυαλιά, πορτοφόλια, τσάντες κ.α.). Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις κλοπών. Στην πόλη των Ιωαννίνων, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, προχώρησαν στη σύλληψη βραδινές ώρες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι  είχαν εισέλθει, με διάρρηξη μπαλκονόπορτας,  σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων.

Περιπολικό αστυνομία

Σύλληψη διαρρήκτη – κέντρο Αθήνας: Η ένοικος απουσίαζε

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αναφέρει η Αστυνομία, προηγήθηκε πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη ατόμων στο διαμέρισμα, ενώ η ένοικος απουσίαζε. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας,  όπου διαπίστωσαν την παρουσία ατόμων στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, τα οποία στη θέα των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή. Ύστερα από έρευνες και αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους κατηγορούμενους, λίγα λεπτά αργότερα, στην ευρύτερη περιοχή. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος χρυσαφικών, που είχαν αφαιρέσει από το διαμέρισμα, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα της  Ασφάλειας Ιωαννίνων, που ενεργεί την προανάκριση, είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες υποθέσεις.

Κλοπιμαία Αθήνα

Δείτε ακόμη:

Στρατιωτικός βίαζε τον πεντάχρονο γιο του επί τρία χρόνια
Εντείνεται η πολιτική κόντρα για την υπόθεση Κουφοντίνα
Έτοιμη να εκραγεί η Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις