Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Δεύτερος με τριάρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Δεύτερος με τριάρα

Σούπερ Λιγκ - 24η αγωνιστική: Ο Αρης άνετα 3-0 τον ανύπαρκτο Ατρόμητο - Συντήρηση οι Θεσσαλονικείς πριν τα μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Ούτε που τον… είδε τον Ατρόμητο ο Αρης. Τον έριξε στο καναβάτσο σαν σε περίπατο 3-0 και πέρασε μόνος στη 2η θέση. Ετσι, πάει με ιδανική ψυχολογία στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο και αμέσως μετά στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα! Σε ένα παιχνίδι όπου έδειξε κουρασμένος και χωρίς τον φρενήρη ρυθμό που είχε σε προηγούμενους αγώνες του, ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στο 22′ με έναν «κεραυνό» του Κρίστιαν Γκάνεα, που καρφώθηκε στο «Γ» της εστίας του ακινητοποιημένου Θεοδωράκη.

Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό μετά το 1-0  και οι Μπερτόγλιο, Μήτρογλου δεν τροφοδοτήθηκαν όσα θα ήθελαν για να απειλούν. Από την άλλη, ο Ατρόμητος δυσκολευόταν να μπει στην περιοχή του Άρη και να βρει τις κάθετες ή τις σέντρες που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.Κάπως έτσι το ματς πήγε χωρίς σπουδαίες φάσεις και διακυμάνσεις συναισθημάτων στην ανάπαυλα 1-0.

ευκολη δευτερη νικη ο Αρης

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η εικόνα παρέμεινε ίδια, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί δίχως απειλή να κυκλοφορήσει και τον Άρη να ψάχνει κόντρα στην έλλειψη ρυθμού μια ορθολογική ανάπτυξη που θα του έδινε το δεύτερο γκολ. Οι αλλαγές του Μάντζιου μετά το 60’ αναζωογόνησαν την επιθετική γραμμή του Άρη που μόλις λίγα λεπτά αφότου …ανακάτεψε την τράπουλα ο Σάσα σκόραρε το 2-0 μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Γκάνεα. Λίγο αργότερα, Μάνος και Σίλβα συνδυάστηκαν για ένα ακόμη, το τρίτο γκολ των γηπεδούχων στο 80’, με το 23-0 να είναι και το τελικό σκορ. 

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Γκανέα 22’, Σάσα 65’, Σίλβα 80’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας. ΒΟΗΘΟΙ: Κόλλιας, Μπαλτάς. VAR: Κουμπαράκης.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν (79’ Σάκιτς), Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα Λούκας (79’ Κάτσε), Τζέγκο, Μπερτόγλιο (63’ Μάνος), Γκάμα, Μπρούνο (68’ Σίλβα), Μήτρογλου (63’ Μαντσίνι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Θεοδωράκης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Γκάλο (74’ Ούμπιντες), Νάτσος, Μουνίθ, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Εντομβόνγι (46’ Κωτσόπουλος, 70’ Μάτιτς).

Δευτερη ήττα με Παντελίδη στον παγκο ο Ατρομητος

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις