Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Σε Ριζούπολη και Τρίπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Σε Ριζούπολη και Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ - 24η αγωνιστική: Ανοίγει η αυλαία με δύο παιχνίδια, ο Απόλλων με τον ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ 

Σούπερ Λιγκ24η αγωνιστική: Με δύο αγώνες συνεχίζεται η δράση στη Σούπερ Λίγκα, με την αυλαία για την 24η αγωνιστική να ανοίγει στις 17.15 στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Εναν ΟΦΗ που είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και ο Γιώργος Σίμος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός “Βαρδινογάννειου”. Επιπλέον ο τεχνικός των Ηρακλειωτών πάει στο αποψινό παιχνίδι με ένα νέο πρόβλημα. Ο Καστάνιος δεν κατάφερε να φορτσάρει και έμεινε εκτός αποστολής, αφήνοντας σημαντικό κενό στην επίθεση. Στον αντίποδα, ο Σαρδινέρο μπηκε εκ νέου στην αποστολή και είναι στην ευχέρεια Σίμου αν θα παίξει ή όχι.

Ο γηπεδούχος Απόλλων κράτησε τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη και υπολογίζεται με τον ΟΦΗ, έτσι θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η “Ελαφρά Ταξιαρχία” είναι αυτό του Σλόβκα. Ο Λιθουανός μέσος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και μολονότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Παράσχο, η συμμετοχή του θα κριθεί την 12η ώρα.

τεραστιας σημασιας νίκη η Λαμία

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Στην Τρίπολη

Στις 19.30 στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.Ο Ράσταβατς, υπολογίζει ξανά στον Καπίγια, ενώ προτίμησε να αφήσει εκτός τους Ντρούπι Γκόμες και Τζίμα αν και είναι έτοιμοι. Στην αποστολή είναι και πάλι ο Τασουλής, που ξεπέρασε την ελαφριά ίωση που τον άφησε εκτός στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ. Εκτός πλάνων είναι και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αλλά κι ο Μπόρχα Φερνάντεθ.

Στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Χρήστος Τζόλης. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τιμωρημένων Ινγκασον,  Σβαμπ και των τραυματιών Κρέσπο, Αουγκούστο, Μιχάι. Εκτός έμειναν και πάλι οι Τσόλακ, Ζαμπά.

νεα νίκη ο Αστέρασ

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις