Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Η Τάμποφ ήθελε Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Η Τάμποφ ήθελε Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε»

ΠΑΟΚ - Ζαμπά: Την πόρτα του ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Λέο Ζαμπά «χτύπησαν» οι Ρώσοι και συγκεκριμένα η Τάμποφ.

Την πόρτα του ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Λέο Ζαμπά «χτύπησαν» οι Ρώσοι και συγκεκριμένα η Τάμποφ, ωστόσο, εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του Δικεφάλου. Η ρωσική ιστοσελίδα «mukola» παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον μεταγραφικό παρασκήνιο καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα των Ρώσων, η Τάμποφ «χτύπησε» την πόρτα του ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Λέο Ζαμπά.

Όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, οι δύο ομάδες κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τους ιθύνοντες της Τάμποφ να επιθυμούν τον δανεισμό του Λέο Ζαμπά, ωστόσο, η πρόταση δεν ικανοποίησε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ που απάντησαν αρνητικά. Σύμφωνα -πάντα- με τους Ρώσους, η Τάμποφ εγκατέλειψε προσωρινά την προσπάθεια απόκτησης του Λέο Ζαμπά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να επανέλθουν το καλοκαίρι, αφήνοντας… ανοιχτό το παράθυρο επαναπροσέγγισης.

Λέο Ζαμπά: Η καριέρα στον ΠΑΟΚ

Στις 20 Ιουνίου 2018, ο ΠΑΟΚ υπέγραψε μια πενταετή συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι, για να κάνει τη μεταγραφή του Ζαμπά, έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Στην ομάδα του δικεφάλου, γρήγορα κέρδισε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, αγωνίστηκε συνολικά σε 39 αγώνες, πετυχαίνοντας 7 γκολ και δίνοντας 11 ασίστ. Με την φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο ελλάδος, κάνοντας το νταμπλ, ενώ αναδείχτηκε MVP της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας σκοράρει 2 γκολ και έχοντας κάνει 2 ασίστ.

Λέο Ζαμπά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις