Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Τρέλα Χεζόνια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Τρέλα Χεζόνια!

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Ζητάει να μπει σε πολύωρες πτήσεις για να προλάβει να είναι αύριο στην Ελλάδα να παίξει κόντρα στην Άλμπα!

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Ο Μάριο Χεζόνια ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και είναι πλέον παίκτης του εξάστερου. Μένει να έρθει στην χώρα μας, να ενσωματωθεί στην ομάδα και να παρει 1-2 προπονήσεις και να αρχίσει να ντριπλάρει και να σουτάρει για λογαριασμό της νέας ομάδας του. Κάτι που κανείς δεν βιάζεται να κάνει, όλοι οι νέοι πάικτες δίνουν χώροκαι χρόνο στις νέες ομάδες του. Οχι όμως ο Χεζόνια! Αυτός, είναι μια κατηγορία μόνος του! Ο Κροάτης ανυπομονεί να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και ζήτησε από την διοίκηση να έρθει στην Ελλάδα αύριο (Τετάρτη) και όχι την Πέμπτη (25/2) ή την Παρασκευή (26/2).

Τα αεροπορικά εισιτήρια και οι ώρες μετεπιβιβασης είναι πιο ταιριαστές για τον παίκτη και μικρότερη η καταπόνηση που θα υποστεί. Ομως αυτός ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα και ζήτησε να έρθει 1-2 μέρες νωρίτερα ώστε να …προλάβει να παίξει στο ματς με την Άλμπα (26/2) για την Ευρωλίγκα! Δηλαδή και να έρθει νωρίτερα και να υποστεί μέγιστη ταλαιπωρία γι αυτό αλλά και να παίξει μετά κόντρα στην Αλμπα! Τρέλα!

οι εκλεκτοί του Κάτας

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Πάει για Κυριακή

Μολαταύτα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν βιάζονται να τον “ξοδέψουν” και συνυπολογίζουν πως ο Κροάτης δεν έχει προπονηθεί καν με τους νέους συμπαίκτες του. Σίγουρα θα θελήσει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Με αυτό το σκεπτικό, ο αγώνας της Κυριακής  (28/2) με τον Άρη μοιάζει καταλληλότερος για το ντεμπούτο του Χεζόνια.

εχει καριέρα ετων στο ΝΒΑ ο Χεζονια

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις