Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Λάτσιο vs Μπάγερν: Πέρασε!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

CHL – Λάτσιο vs Μπάγερν: Πέρασε!

CHL - Λάτσιο vs Μπάγερν: Η Μπάγερν έκανε πλάκα και διέλυσε 4-1 στη Λάτσιο, σφράγισε από τώρα ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση

CHLΛάτσιο vs Μπάγερν: Περίπατο πέρασε από το Ολίμπικο η Μπάγερν που διέλυσε 4-1 την Λάτσιο και ήδη πρέπει να θεωρείται μια από τις 8 ομάδες των προημιτελικών. Οι Βαυαροί όχι απλά δεν ένιωσαν απειλή, αλλά είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν νωρίς το ματς και να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων για …το πρωτάθλημα και την Κολωνία το Σάββατο.

Η Μπάγερν έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της και πήρε κεφάλι στο σκορ από το 9’ με τον Λεβαντόφσκι να χρίζεται σκόρερ ακόμα μία φορά, ενώ πριν το ματς πάει στην ανάπαυλα είχε κριθεί όχι μόνο η νίκη, αλλά και η πρόκριση. Ο Μουσιάλα στο 24΄πέτυχε το 0-2 και σόκαρε περαιτέρω τους Λατσιάλι, ενώ ο Σανέ στο 42’ πέτυχε το 0-3. Και κάπου εκεί το έργο άρχισε να …βγάζει τίτλους τέλους.

σκόραρε ο Σανέ

CHL – Λάτσιο vs Μπάγερν: Διαδικαστικός χαρακτήρας

Στην επανάληψη η Μπάγερν με πίεση και δίχως άγχος πίεσε και ανάγκασε το λάθος τη Λάτσιο.  Με αυτογκόλ του Ασέρμπι στο 47- σημειώθηκε το 0-4 και η νίκη άρχισε να μετατρέπεται σε διασυρμό. Το μόνο που κατάφερε στην επόμενη φάση η Λάτσιο ήταν να μειωσει με τον Κορέα 1-4 και αυτό ήταν τελικό σκορ. Αφού και Η Mπάγερν έκανε φάσεις, αλλά δεν φάνηκε να …σκοτώνεται για πέμπτο -αχρείαστο- γκολ.

Ανοιξε το σκορ ο Λεβαντόφσκι

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις