Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Europa League: Με Σωκράτη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Europa League: Με Σωκράτη!

Ολυμπιακός - Europa League: Φώναξε παρών ο Ελληνας διεθνής σέντερ μπακ και ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόβεν

ΟλυμπιακόςEuropa League: Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αποστολή αναχωρεί ο Ολυμπιακός για την Ολλανδία αύριο. Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί ελαφρά και δινόταν αμφίβολος για το παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα. Τη ρεβάνς με την PSV. Όμως στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ενόψει του επαναληπτικού με την Αϊντχόφεν οι Πειραιώτες είδαν τον Παπασταθόπουλο να φωνάζει παρών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ασφαλώς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Σωκράτη. Ο οποίος μολονότι αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Άρη, έδειξε ότι ήθελε να παίξει. Εσφιξε τα δόντια, έβγαλε την προπόνηση και ανάγκασε τον Πορτογάλο να τον πάρει στην Ολλανδία.Εκεί όπου θα είναι ασφαλώς και ο Μπρούμα, επίσης αποθεραπευθείς και έτοιμος να παίξει. Μοναδικοί απόντες για τους ερυθρόλευκους είναι οι Βρουσάι, Παπαδόπουλος.

απαντησε στον γκαρσια ο Μαρτινς

Ολυμπιακός – Europa League: Η αποστολή

Αναλυτικά η 22άδα των ερυθρολεύκων όπως την ανακοίνωσε ο Μαρτινς:  Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν, Ελ Αραμπί.

και ο μπρουμα ετοιμος

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις