Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έξαλλος ο Χιμένεθ: Τα… έχωσε στους παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Χιμένεθ: Τα… έχωσε στους παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2 - 2: Ο Μανόλο Χιμένεθ «κατσάδιασε» τους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Εκτός εαυτού ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Οπως αναφέρει η «LIVESPORT», ο Ισπανός τεχνικός «κατσάδιασε» τους παίκτες του για την αγωνιστική τους εικόνα και κυρίως για τα αμυντικά τους λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα τα δυο γκολ του Αστέρα και δυο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Χιμένεθ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τις αποστάσεις που είχαν οι γραμμές μεταξύ τους ενώ δεν έλειψαν και οι προσωπικές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ, προηγήθηκε 2-0, αλλά η Ένωση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάμιαν Σιμάνσκι (2 γκολ και δοκάρι) ισοφάρισε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά οι Αρκάδες έφυγαν με την ισοπαλία (2-2) από το ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να κάνει και την ολική ανατροπή, αλλά το τρίτο γκολ δεν ήρθε ποτέ και το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι τέλους…

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2 – 2: Highlights Super League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις