Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Φοβήθηκε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Φοβήθηκε!

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός …τρόμαξε μην βρεθεί να διεκδικεί τη 2η θέση, έχασε 1-0 από τον ψυχωμένο Παναιτωλικό - Δεν υπήρχε για 45’ στο γήπεδο!

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Αυτοκτονία; Μεγάλη κουβέντα για μια ομάδα που της ήταν υπερβολικό και μόνο που βρέθηκε να διεκδικεί πλασάρισμα στη 2η-3η θέση! Πάντως ο Παναθηναϊκός είχε καλλιεργήσει φιλοδοξίες που μάλλον δεν του ταιριάζουν. Και ο ψυχωμένος Παναιτωλικός που καίγεται για κάθε πόντο σωτηρίας τον έριξε στο καναβάτσο 1-0 με τέρμα από τα… αποδυτήρια! Μόλις στο 6ο λεπτό η σέντρα από αριστερά και η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Εντινγκά στη δεξιά πλευρά της περιοχής κεραυνοβόλησε τον Διούδη και έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει αλλά η αγωνιστική του εικόνα απείχε πολύ από το να θεωρηθεί θετική. Στο 16΄πάντως ο Μαουρίσιο σκόραρε για το τριφύλλι. Όμως υψώθηκε σημαιάκι για οφσάιντ και μετά από ενδελεχή έλεγχο και τρίλεπτη διακοπή το τέρμα ακυρώθηκε. Ως το τέλος του ημιχρόνου ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε το ματς και δεν κινδύνευσε. Ο Παναθηναϊκός, δε, ήταν κακός και ελάχιστα φάνηκε στην περιοχή του Μελίσσα. Και το 1-0 σφράγισε το πρώτο 45λεπτο.

το γκολ του ΕΝτινγκα

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός μπήκε με καλύτερη διάθεση αλλά μεγάλη φάση δεν έβγαλε. Εφτασε το χρονόμετρο στο 55’ για να κάνει την πρώτη μεγάλη του φάση. Ο Ιωαννίδης έκανε ωραίο σουτ και ο Μελίσσας έβγαλε με υπερένταση. Οι πράσινοι ήταν ποια φανερά καλύτεροι πίεση και η εντάθηκε! Στο 61΄ ο Ιωαννίδης πάλι έχασε τεράστια ευκαιρία, σε τετ-α-τετ να πασάρει στον Αϊτόρ που έκανε το σουτ και ο Τσότσαλιτς έδιωξε στη γραμμή! Και αμέσως μετά νέα μεγάλη φάση, από φάουλ του Χουάνκαρ και κεφαλιά του Ιωαννίδη που έδειξε με τρομερή προσπάθεια ο Μελίσσας.

Στο 67’ ήρθε η μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Ο Αϊτόρ έκανε την σέντρα, ο Βιγιαφάνιες πήρε την κεφαλιά, με τον Ενγκμπακοτό να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα! Και στο 76’ από σέντρα του Μολό, η μπάλα στρώθηκε στον Ενγκμπακοτό που βρήκε αέρα και στη συνέχεια ο Ιωαννίδης σούταρε στα σώματα των αμυνόμενων!

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Εντινγκά 6’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης, Σινιοράκης. VAR: Ευαγγέλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνο, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Ταχάρ (Τσιγγάρας 65’), Εντινγκά (Τζανακάκης 78’), Ντάλσιο (Κωνσταντόπουλος 84’), Ντίας, Αριγίμπι (Αρσούρα 84’), Καρέλης (Βέργος 78’).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Καραγιάννης (Αθανασακόπουλος 83’), Μολό (Τζαβίδας 79’), Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (Μακέντα 73’), Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό (Χατζηγιοβάννης 83’), Καμπετσής (Αϊτόρ 46’).

δεν βλεπόταν ως το 45΄ο Παναθηναικος

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις