Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Ισόπαλο το ντέρμπι (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Ισόπαλο το ντέρμπι (vid)

Σούπερ Λιγκ 2 - 10η αγωνιστική: Εμειναν στο 1-1 Ιωνικός και Λεβαδειακός, με τον Εργοτέλη να χαμογελάει στην κορυφή - Μεγάλο διπλό με 9 παίκτες ο Διαγόρας!

Σούπερ Λιγκ 210η αγωνιστική: Κερδισμένος ο …Εργοτέλης βγήκε από το ντέρμπι ΙωνικούΛεβαδειακού για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Το ματς στη Νεάπολη έληξε 1-1 και με την ισοπαλία ευνοήθηκε η ομάδα του Ηρακλείου που έμεινε μόνη πρώτη. Ο Ιωνικός είχε προηγηθεί με τον Κάστρο στο 27’ ύστερα από μαγική κάθετη του Ρόλε. Ο Λεβαδειακός έψαξε την ισοφάρισε και είχε δοκάρι με τον Μεχία.

Στην επανάληψη χάθηκαν εκατέρωθεν σπουδαίες ευκαιρίες σε ένα πολύ ωραίο ματς. Στο 69’ ο Μάναλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του (!) Και εντέλει ο Νίκας με κεφαλιά στο 70’ ισοφάρισε στο τελικό 1-1, μολονότι η Λιβαδειά έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής (δύο κίτρινες) του Μύγα. Τα χάιλαϊτ του αγώνα: 

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Πρώτη νίκη με Φτανζτέσκο

Μεγάλη νίκη έκανε και ο Απόλλων Λάρισας. Με την καλύτερή φετινή εμφάνιση  και σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Ομπράντοβιτς πήρε τη νίκη 1-0 κόντρα στα Χανιά. Ηταν η πρώτη επιτυχία με την έλευση Φραντζέσκου στον πάγκο. Μία νίκη που δίνει αέρα στους Θεσσαλούς αλλά βύθισε στην κρίση τα Χανιά από όπου αποχωρεί ο Βοσνιάδης. Που πληρώνει το μάρμαρο για το μέτρια πορεία της ομάδας του. Τα χάιλαϊτ του αγώνα: 

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Στα Τρίκαλα

Τεράστια αξίας διπλό πήρε ο Διαγόρας στα Τρίκαλα 1-0. Το τέρμα που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Σμυρλής  στα…65 δευτερόλεπτα (!) Από σέντρα του Κοντοχρήστου στην πρώτη φάση του ματς! Τα Τρίκαλα είχαν τεράστια ευκαιρία στο 94’ να ισοφαρίσουν, όμως τους σταμάτησε το δοκάρι. Πάντως ο Διαγόρας πήρε τη σπουδαία νίκη, αλλά έχασε δύο παίκτες καθώς αποβλήθηκαν Κάκκος και Μπαστακός που δεν υπολογίζονται στο επόμενο ματς. Τα χάιλαϊτ του αγώνα:

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη, τέλος, η ομώνυμη ομάδα δύσκολα μεν, πήρε το τρίποντο δε κόντρα στην Ιεράπετρα 2-1. Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με τον Σιατραβάνη στο 26’, όμως οι Κρητικοί βρήκαν απάντηση. Στο 40’ κέρδισαν πέναλτι με τον Κούστα και ο Βογιατζής έφερε το ματς στα ίσα. Ομως εκεί που όλοι πίστεψαν ότι το ματς πάει στο “Χ”, μίλησε ο Τάτος και στο 84’ με σουτ-κεραυνό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του 2-1 μολονότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Εμπερτ. Τα χάιλαϊτ του αγώνα:

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις