Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέρκελ μάσκα: Ο πανικός της επειδή την ξέχασε
ΚΟΣΜΟΣ

Μέρκελ μάσκα: Ο πανικός της επειδή την ξέχασε

Μέρκελ μάσκα: Ένα απρόοπτο βίωσε στη γερμανική βουλή η Άνγκελα Μέρκελ.

Η μάσκα την εποχή του κορονοϊού έγινε απαραίτητο αξεσουάρ όλων των ανθρώπων. Πλέον για να πας κάπου χρειάζεται να φοράς τη μάσκα σου. Το μέτρο αυτό το υιοθέτησαν τα περισσότερα κράτη σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την μετάδοση του ιού.

Ένα απρόοπτο βίωσε στη γερμανική βουλή η Άνγκελα Μέρκελ, που μετά από χρόνια κατάφερε να χάσει δημόσια την ψυχραιμία της λόγω μιας… μάσκας. Το περιστατικό, που έχει συμβεί σε πολλούς τον τελευταίο χρόνο, συνέβη λίγο αφότου η γερμανίδα καγκελάριος ολοκλήρωσε την ομιλία της και επέστρεψε στη θέση της. Η εικόνα δείχνει την εμφανή της ικανοποίηση. Η Μέρκελ οριακά χαμογελά. Μέχρι που συνειδητοποιεί ότι κάτι ξέχασε. Συγκεκριμένα τη μάσκα της. Και πετάγεται να τη βρει.

Μόλις κατάλαβε ότι δεν την πήρε μαζί της πήγε για να την βρει στο βήμα. Πρόλαβε οριακά πριν η υπάλληλος τη μαζέψει, καθαρίζοντας το πόντιουμ για τους επόμενους ομιλητές. «Είμαστε όλοι Μέρκελ» σχολίασαν κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το «διάλειμμα» από τη ρουτίνα του κορονοϊού, ωστόσο, για την ίδια κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, μιας και έσπευσε – χαμογελώντας – να τη φορέσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις