Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 16/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 16/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler ασυλία 16/2: Spoiler και σήμερα - Ποιοι θα πάρουν την ασυλία;

Survivor spoiler ασυλία 16/2: Τα… δύσκολα στο Survivor φαίνεται πως τώρα αρχίζουν και πιο συγκεκριμένα για τη μπλε ομάδα. Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει πως όλοι τα έχουν βάλει με τον Κρις και τον Αλέξη και δεν έχουν κι άδικο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/2), οι «κόκκινοι» κέρδισαν την 5η συνεχόμενη ασυλία και έτσι οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση. Αφού ο Πάνος Καλίδης πήρε την ατομική ασυλία, οι παίκτες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ψηφίστηκε ο Αλέξης Παππάς όμως έγινε ένας χαμός με πολλά λόγια κατά του, ακόμα και από παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, είδαμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου αλλάζει στρατόπεδο, με τους συμπαίκτες της να λένε πως τους πρόδωσε. Όπως καταλαβαίνουμε η κατάσταση της άλλοτε αήττητης για 8 αγώνες ομάδες, έχει αλλάξει για τα καλά. Πάμε στη σημερινή μονομαχία. Κόκκινοι ή Μπλε; Θα κάνουν το come back οι Μπλε; Θα καταφέρουν να βάλουν απέναντι στον Παππά υποψήφιο από την Κόκκινη ομάδα ή θα βγει στον τάκο και ο Κρις Σταμούλης;

Survivor spoiler ασυλία 16/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Ο Πάνος Καλίδης θα κληθεί να αποφασίσει ποιον θα βγάλει προτεινόμενο στους μπλε. Θα πάρει δηλαδή απόφαση για το ποιον θα στείλει στον τάκο. Κι αυτός θα είναι ο Κρις. Σύμφωνα με το sportime που μόνο μια φορά έπεσε έξω, την ασυλία θα την πάρουν οι μπλε.  Όποιος και να κερδίσει όμως ο Πάνος θα κληθεί να αποφασίσει ποιος θα είναι υποψήφιος από την μπλε ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως όλες οι γυναίκες των μπλε έχουν ασυλία. Δεν μπορούν να ψηφιστούν. Διότι αν ήταν έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου θα την είχε… τσιμπήσει την ψήφο από όλους σχεδόν. Δεδομένα ο Κρις Σταμούλης επιλέγεται από τον Πάνο. Και συνήθως, πρώτα γίνεται η ψηφοφορία και στη συνέχεια επιλέγει ο παίκτης. Α. Από τους κόκκινους, την ατομική ασυλία την κερδίζει ο Πέρι… Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει ο Κρις, αλλά γι’ αυτό θα έχουμε spoiler αύριο…

Survivor spoiler ασυλία 16/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Δείτε LIVE
Survivor: Η μητέρα της Κρεμλίδου αποκαλύπτει – «Μας παίρνανε τηλέφωνο από την παραγωγή…»

Όσα αποκάλυψε η μητέρα της Έλενας Κρεμλίδου λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης. Εκτός Survivor βρίσκεται η Έλενα Κρεμλίδου. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε την παίκτρια του ριάλιτι να ενημερώνει τους συμπαίκτες της για την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι. Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, η μητέρα της Έλενας Κρεμλίδου μίλησε για όλα στην εκπομπή, “Ευτυχείτε”.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη μαζί της, με την παραγωγή μιλάμε και μου είπαν ότι σήμερα θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουμε μαζί της αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Ό,τι γνωρίζετε εσείς γνωρίζω και εγώ. Για την αποχώρηση το μάθαμε από την τηλεόραση, δεν μας είχαν ενημερώσει πριν. Μας παίρνανε και μας ενημερώνανε για την πορεία της υγείας της 1-2 τη μέρα. Μπήκε λόγω αδυναμίας στο νοσοκομείο, το ξέρω το παιδί μου… », αποκάλυψε.

«Με τον Τζέιμς νομίζω είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους, δεν ισχύει ότι είναι ζευγάρι… Είναι ένα χαρούμενο παιδί που αγωνίζεται μόνο από τα 18 του που έφυγε από το σπίτι… Πήγε με αγνές προθέσεις, ήταν φιλικό με όλους, είχε την ανάγκη να είναι κοντά με κάποιον, για μένα έδειξε ένα πολύ ωραίο ήθος, εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έδειξε».

Survivor: Ο Πάνος Καλίδης έφτιαξε το ψεύτικο δόντι του στον Άγιο Δομίνικο

Τα αγωνίσματα του Survivor είναι σκληρά. Τόσο πολύ που κάποιες φορές υπάρχουν παράπλευρες απώλειες! Μία από αυτές ήταν δόντι του παίκτη της μπλε ομάδας, Πάνου Καλίδη.Ο τραγουδιστής έχασε το ψεύτικο δόντι του σε κάποιο από τα αγωνίσματα, ενώ λίγες ημέρες μετά το δόντι επανήλθε, αφού, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, διορθώθηκε από οδοντίατρο της παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται ακριβώς για ψεύτικο δόντι, αλλά για θήκη η οποία μπαίνει μπροστά στο δόντι προκειμένου το χαμόγελο να φαίνεται λευκότερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις