Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Μπαρτσελόνα vs Παρί: Σώου Μ’Μπαπέ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

CHL – Μπαρτσελόνα vs Παρί: Σώου Μ’Μπαπέ!

CHL - Μπαρτσελόνα vs Παρί: Ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε τέρατα και σημεία! Χατ-τρικ στο “Καμπ Νου” και οδήγησε την Παρί στο να διασύρει 4-1 την Μπαρτσελόνα   

CHLΜπαρτσελόνα vs Παρί: Της χρώσταγε κάτι της Μπαρτσελόνα η Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι. Από όταν η διοίκηση των Γάλλων είχε κλείσει τη μεταγραφή της δεκαετίας (και βάλε), με τον Μέσι να ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι. Και ήρθε η στάση άμυνας των Καταλανών να υψώσει τείχος στον Αργεντίνο σταρ και να ματαιωθεί μιας σχεδόν βέβαιη μετακίνηση. Επιπλέον, η Μπάρτσα έχει αποκλείσει τρεις φορές την Παρί, με αποκορύφωμα το 6-1 του 2017, στη ρεβάνς του 4-0 από το Παρίσι. Και η απάντηση δόθηκε. Τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Και μένει να φιξαριστεί στον επαναληπτικό της Γαλλίας! Η Παρί, πέρασε αέρας από το Καμπ Νου, διέσυρε 3-1 τους μπλαουγκράνα και έχει παραπάνω από τη μισή πρόκριση στο τσεπάκι πια!

Ο άνθρωπος που έκανε …μία με χόρτα την Μπαρτσελόνα ακούει στο όνομα Κιλιάν Μ’Μπαπέ. Ο Γάλλος διεθνής σταρ διέλυσε κάθε αντίσταση των Καταλανών και έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση. Την οποία επισφράγισε με χατ τρικ! Ανοιξε λογαριασμό για την Παρί στο 32’ ισοφαρίζοντας 1-12 την Μπάρτσα και το γύρισε στο 65’ με το 1-2, ενώ σφράγισε και το τελικό 1-4 στο 85’! Ενδιάμεσα είχε κάνει το 1-2 στο 70’ ο Ιταλός Κεν.

δεν χανει την προκριση η Παρι

CHL – Μπαρτσελόνα vs Παρί: Γέλασαν και… οι μαϊμούδες!

Για την δε Μπαρτσελόνα, είχε ανοίξει το σκορ ο Μέσι από την άσπρη βούλα. Πέναλτι πάντως που ωχριά ακόμα και μπροστά στα πιο επικά ανύπαρκτα πέναλτι που έχουμε δει σε όλα τα επιπεδα. Πραγματικό φάντασμα! Από αυτά που όχι μαϊμού αποκαλούνται, αλλά εκείνα με τα οποία γελάνε και οι μαϊμούδες. Σε κάθε περίπτωση η Μπάρτσα δεν ήταν ικανή να αντιδράσει και γνώρισε την βαρύτερη ήττα της στο “Καμπ Νου” από το 1998 (1-4 από τη… Σαλαμάνκα τότε)!

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Τζόρντι Άλμπα, Λενγκλέ, Πικέ (78’ Ρίκι Πουτς), Ντεστ (71’ Μινγκέθα), Σέρχιο Μπουσκέτς (78’ Πιάνιτς), Πέδρι (78’ Τρινκάο), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν (85’ Μπρέιθγουεϊτ), Μέσι.

Παρί Σ.Ζ. (Ποκετίνο): Νάβας, Κυρζαουά, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Φλορέντσι, Γκέιγ (46’ Ερέρα), Παρέδες, Βεράτι (73’ Ντράξλερ), Μπαπέ, Κεν (85’ Ντανίλο Περέιρα), Ικάρντι.

τεραστιο διπλο η Παρι

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις