Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Αναβολή στα Γιάννινα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Αναβολή στα Γιάννινα

Ελλάδα - κύπελλο: Βάλτος οι “Ζωσιμάδες”, ούτε καν να αναχωρήσει άμεσα για Αθήνα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε! - Στις 18/2 ή 24/2 το παιχνίδι

Ελλάδακύπελλο: Οι 48 ώρες συνεχούς, η περίπου συνεχούς, νεροποντής είχαν ως αποτέλεσμα την μετατροπή του γηπέδου των “Ζωσιμάδων” σε βάλτο. Ως εκ τούτου μετά από αναμονή αρκετής ώρας και κατόπιν 2-3 επιθεωρήσεων από το διαιτητικό τρίο η αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΠΑΣ ΓιάννιναΠαναθηναϊκός, αναβλήθηκε οριστικά. Την δική του επιθεώρηση στον αγωνιστικό χώρο έκανε κι ο προπονητής του παναθηναϊκού, ο Λάζλο Μπόλονι. Ο οποίος επίσης είδε τον αγωνιστικό χώρο σε κάκιστη κατάσταση, να εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Είναι, μάλιστα, τέτοιες οι καιρικές συνθήκες στην Ήπειρο, που δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αναχωρήσει για Αθήνα άμεσα. Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να οριστεί για αύριο Παρασκευή (12/2) την ίδια ώρα. Αυτό προβλέπει ο κανονισμός, αλλά στην παρούσα φάση αυτό δεν γίνεται, καθώς μετά δεν θα μπορεί να διεξαχθεί το ντέρμπι της Κυριακής! Αφού δεν θα έχουν παρέλθει οι 48 ώρες που προβλέπεται από τους κανονισμούς.

βαλτος το γηπεδο

Ελλάδα – κύπελλο: Για 18/2 ή 24/2 το ματς

Πλέον μένει να οριστεί εκ νέου ημερομηνία για τον προημιτελικό. Οχο το δυνατόν πι κοντυνή ημερομηνία, για να μην συμπαρασύρει τους ορισμούς ημερομηνιών και για την υπόλοιπη αγωνιστική δράση του κυπέλλου. Υπενθυμίζεται πως οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι για 2 Μαρτίου. Αρα υπάρχουν δύο διαθέσιμες ημερομηνίες, η Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και η Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

λακουβες λασπης στους Ζωσιμαδες

Δείτε ακόμη: 

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ως το 2022 ο Ελ Αραμπί
Πρόκριση για Τσιτσιπά, 3-2 τον Κοκκινάκη στην Αυστραλία
Για το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά στους “Ζωσιμάδες” ΠΑΣ και ΠΑΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις