Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας παρενόχληση: Η αποκάλυψή του στον “αέρα” της εκπομπής
LIFESTYLE

Λιάγκας παρενόχληση: Η αποκάλυψή του στον “αέρα” της εκπομπής

Λιάγκας παρενόχληση: Η σεξουαλική επίθεση που αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας

Την προσωπική του εμπειρία σχετικά με τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες, κατέθεσε και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Συγκεκριμένα ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα

Στη συζήτηση με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει υποστεί εργασιακό εκφοβισμό ειπώθηκε από τον ηθοποιό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα να αντιδράσουν το έχουν οι γυναίκες και ότι οι άντρες από τη φύση τους μπορούν να έχουν πιο επιθετική αντίδραση. Σε αυτό το πλαίσιο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ότι και στην περίπτωση των ανδρών οι επιθέσεις είναι σοβαρές και αναπάντεχα μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής τη δική του εμπειρία. Ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε στο ξεκίνημά του στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ (μετέπειτα στον Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα επικράτησε αμηχανία.

Δείτε ακόμη
Πασίγνωστος σκηνοθέτης είχε καταγγελθεί το 2012 για παιδεραστία – Το “κολαστήριο” στο Μεταξουργείο και η έρευνα
Η Sky Maddas βγάζει στη φόρα μηνύματα του Χαϊκάλη
Survivor: Βαριές κουβέντες από τον πρώην σύζυγο της Σοφίας – “Χρησιμοποιεί τα παιδιά, παίζει θέατρο”
Χριστίνα Παππά: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις