Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκηνοθέτης καταγγελία – παιδεραστία: Τα “βρώμικα” μυστικά στο σπίτι στο Μεταξουργείο
ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνοθέτης καταγγελία – παιδεραστία: Τα “βρώμικα” μυστικά στο σπίτι στο Μεταξουργείο

Σκηνοθέτης καταγγελία - παιδεραστία: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον χώρο της τέχνης - Η καταγγελία και οι υποψίες για κύκλωμα παιδεραστίας.

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνει η καταγγελία 15χρονου για βιασμό, καθώς είναι πιθανό να πρόκειται για υπόθεση που σχετίζεται με κύκλωμα παιδεραστίας. Την ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστίας με επικεφαλής γνωστό σκηνοθέτη εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία. Οι έρευνες διεξάγονται μετά την πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του σκηνοθέτη από τον χώρο του θεάτρου η οποία κατατέθηκε την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Τα καταγγελλόμενα αδικήματα αφορούν σε περίοδο που θύμα ήταν ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δικαστικού Ρεπορτάζ, πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης καταγγέλλοντας τον σκηνοθέτη. Μάλιστα, ο μηνυτής φέρεται να καταγγέλλει βιασμό και αποπλάνηση ενώ ήταν σε ηλικία 15 ετών.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός και διευθυντής των ereportaz.gr και dikastikoreportaz.gr, μίλησε για το θέμα στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.Όπως είπε τα καταγγελλόμενα περιστατικά φέρονται να έχουν συμβεί περίπου πριν 15 έτη. Κατά συνέπεια, πρέπει να ερευνηθεί από τον εισαγγελέα το εάν έχουν παραγραφεί, με το ενδεχόμενο αυτό να είναι το  πιθανότερο. Επισημαίνεται, πως δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που πρόσφατα προέβη σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Τι αναφέρει το Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής “Live News” το άτομο αυτό είχε βρεθεί πριν από εννέα χρόνια στο μικροσκόπιο των Αρχών για μία αντίστοιχη υπόθεση. Με βάση το ρεπορτάζ, οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης φέρεται να δίνει συχνά το παρών στο συγκεκριμένο σπίτι από την άνοιξη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Πήγαινε σχεδόν πάντα βράδυ για να ικανοποιήσει τα άρρωστα πάθη του πάνω σε ανήλικα παιδιά ηλικίας 13-15 ετών, όλα μετανάστες από χώρες των Βαλκανίων. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι ένας γείτονας που άκουσε φωνές και κλάματα ένα βράδυ ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, η οποία ανέλαβε δράση. Έμπειροι αστυνομικοί αρχίζουν να παρακολουθούν ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από το σπίτι, σε καθημερινή βάση, αντιλαμβανόμενοι μετά από λίγο, ότι έχουν πέσει σε ένα κύκλωμα trafficking που εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να μπαίνει μαζί με άλλα άτομα στο μικροσκόπιο, αφού εμφανίζεται στο νοικιασμένο σπίτι που δεν είναι φυσικά το δικό του για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του. Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

Η εξαφάνιση του σταρ

Οι επισκέψεις του στο νοικιασμένο σπίτι σταματούν απότομα στα τέλη εκείνου του καλοκαιριού, αφού δεν επιστρέφει ποτέ ξανά και η υπόθεση βαλτώνει. Σαν να είχαν υποψιαστεί κάτι, όλοι οι εμπλεκόμενοι χάνονται από προσώπου γης και το σπίτι του τρόμου για τους ανήλικους μετανάστες παραμένει σκοτεινό.

Την ίδια στιγμή σχεδόν κάθε μέρα η υπόθεση των καταγγελιών για πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες δείχνει να φουντώνει όλο και πιο πολύ. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου όμως, οι περιπτώσεις που ακούγονται είναι τόσο επώδυνες, που χρειάζεται πολύ θάρρος για να μπορέσουν να δημοσιοποιηθούν από τα θύματα. Ένα από αυτά είναι σήμερα παντρεμένος με παιδιά κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βρει το θάρρος να μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του ηθοποιού-σκηνοθέτη, όταν ήταν ανήλικος. Τα όσα βίωσαν τα θύματα, είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ, είναι όμως πολύ δύσκολο να βρουν το τεράστιο ψυχικό σθένος που απαιτείται για να μιλήσουν και να πουν σε καταγγελία το όνομά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις