Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Σοφία: Βαριές κουβέντες από τον πρώην σύζυγο
LIFESTYLE

Survivor – Σοφία: Βαριές κουβέντες από τον πρώην σύζυγο

Survivor - Σοφία: Όπως είπε ο κ. Βουτσελάς, εκείνος έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους από τον Αύγουστο.

Ζωντανά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη, Βασίλης Βουτσελάς. Ο ίδιος άφησε αιχμές για την παίκτρια του «Survivor», με αφορμή τις συνεχόμενες αναφορές της στα παιδιά τους. Όπως είπε ο κ. Βουτσελάς, εκείνος έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους από τον Αύγουστο. Παράλληλα ο ίδιος είπε πως η Σοφία δεν ενημέρωσε κανέναν πριν μπει στο «Survivor». «Εδώ και τρία χρόνια που είμαστε χωρισμένοι από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα και κατάφερα να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Η πρώην σύζυγός μου εργάζεται στη γραμματεία, όχι ως μηχανικός αυτοκινήτου. Και αμείβεται με το παραπάνω.

Με ενόχλησαν οι συνεχείς αναφορές στα παιδιά της. Ότι τα έχει παρατήσει και δεν ξέρει τι κάνουν. Κάποια πράγματα που εμένα με προσβάλλουν. Όταν πήγε στο Survivor δεν το γνώριζα ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά της. Το Σαββατοκύριακο που πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει. Από τον Αύγουστο έχω την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών.

Με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει θέατρο

Η Σοφία επί ενάμιση μήνα δεν τα έβλεπε τα παιδιά καθόλου. Τον Οκτώβριο ζήτησε να βλέπει τα παιδιά της. Από τότε τα είδε 1-2 φορές και κάποια Σαββατοκύριακα. Και μετά πάλι εξαφανίστηκε. Δε μένουμε κοντά. Το παρακολουθώ το παιχνίδι, όχι μόνο επειδή είναι η πρώην σύζυγό μου. Πάντα το παρακολουθούσα. Με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Με ενόχλησε που είπε η φίλη της ότι μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά. Τα παιδιά επικοινώνησαν με τη μαμά τους για 2-3 λεπτά. Ούτε αυτό για τα δανεικά ισχύει. Η Σοφία πήγε στο Survivor καθαρά για δημοσιότητα και για να προβληθεί. Για ένα διάστημα δεν τα έβλεπε τα παιδιά, αλλά μετά ερχόταν και τα επισκέπτονταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις