Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler bootcamp 8/2: Ξεκινά η δεύτερη φάση
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler bootcamp 8/2: Ξεκινά η δεύτερη φάση

MasterChef 5 spoiler bootcamp 8/2: Σήμερα, καινούργια βδομάδα, μπαίνουμε στα βαθιά.

Οι auditions του MasterChef 5 έφτασαν στο τέλος τους την Παρασκευή (5/2). Φέτος οι κανονισμοί λόγω κορονοϊού άλλαξαν και οι αλλαγές που ήρθαν ήταν πολλές. Μία από αυτές είναι ότι οι παίκτες που κατάφεραν να πάρουν τρία ”ναι” πέρασαν κατευθείαν στο σπίτι. Όσοι όμως πήραν δύο ”ναι” πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αυτή του bootcamp, με στόχο να πείσουν για άλλη μια φορά τους κριτές με το πιάτο τους ώστε να μπουν στο σπίτι.

Σήμερα, καινούργια βδομάδα, μπαίνουμε στα βαθιά. Τα νέα δεδομένα κάνουν επιτέλους την εμφάνισή τους, καθώς όπως πρόδωσε το trailer, ξεκινά η δεύτερη φάση, δηλαδή η πιο δύσκολη! Πιο αναλυτικά, σήμερα 14 διαγωνιζόμενοι θα “παλέψουν” για να καταφέρουν να προχωρήσουν παρακάτω! Ένας από αυτούς θα πάρει κατευθείαν την ποδιά και θα περάσει στο σπίτι, ενώ για τρεις το όνειρο θα τελειώσει. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

MasterChef 5: Οι παίκτες που εντυπωσίασαν τους κριτές

Αναμφισβήτητα, το πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή όλων είναι ο Τεό Γκατζίδης. Το ιδιαίτερο με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι πως είναι ίδιος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο γνωστός σεφ δεν σταμάτησε να αστειεύεται δίπλα του, ρωτώντας τον ακόμα αν ζητάει δανεικά με το όνομα του… Πέραν της πλάκας, ο παίκτης κατάφερε με δύο ναι, από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να περάσει στην επόμενη φάση. Καλού κακού πάντως, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο «θείος Λεωνίδας», με ανάρτηση του στό Twitter, ζητούσε από τη μαμά του κάποιες εξηγήσεις.

MasterChef 5: Μια κομμώτρια στην κουζίνα

Η Άννα Καλιορίδου δεν πήρε το πράσινο φως από τους τρεις κριτές, ωστόσο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral για το… ταμπεραμέντο της. Η κομμώτρια από τη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να πείσει τους κριτές πως τα καταφέρνει εξίσου καλά στη κουζίνα όσο και στο κομμωτήριό της, ωστόσο το πιάτο της δεν επιβεβαίωσε τα λόγια της. Τι και αν έτριβε με τόση χάρη το πιπέρι και πήγε στην κριτική επιτροπή με χορευτικές κινήσεις; Της ευχήθηκαν να πάει στο… καλό.

MasterChef 5: Ήρωας του πολέμου ο μπαμπάς της Ανούς

Η παίκτρια μπορεί να έφτιαξε ένα εξαιρετικό πιάτο αλλά οι τρεις κριτές δεν στάθηκαν μόνο σε αυτό. Στην ερώτηση τους αν θέλει να κάνει κάποιον περήφανο, η επίδοξη σεφ από την Αρμενία δήλωσε εκτός από τη μαμά και τον αδελφό της και τον μπαμπά της που έχασε όταν ήταν πολύ μικρή και πολεμούσε στην Τσετσενία. Ανέφερε πως θεωρείται ήρωας πολέμου αλλά… «το πνεύμα του μας στέρησε τον σύζυγο, τον πατέρα, τον άντρα του σπιτιού».

MasterChef 5 – Αλέξανδρος: Ο παίκτης που γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, ενώ, μεταξύ άλλων, δούλεψε και στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Gordon Ramsay.

“Ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια τα τελευταία 9 συγκεκριμένα λόγω της όλης κατάστασης γύρισα Ελλάδα και το βρήκα καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ… Ήμουν στο Λονδίνο, έχω περάσει από πολλά εστιατόρια από το Κοινοβούλιο, από διάφορες τράπεζες, χτύπαγα μόνος μου πόρτα – πόρτα τα εστιατόρια. Μία από αυτές ήταν του Gordon Ramsay και βρέθηκα να δουλεύω σε ένα από τα εστιατόρια του”, δήλωσε ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, όταν ο Αλέξανδρος μαγείρευε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να μοιραστεί μια ιστορία από την εμπειρία του στο Λονδίνο, με τον ίδιο να απαντά πως έφυγε λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε γίνει το 2017, όταν ένα βανάκι έπεσε έξω από εστιατόριο. “Η τρομοκρατική επίθεση έγινε μία βδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού, την ώρα που φεύγαμε συνήθως, δηλαδή γύρω στις 3 η ώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος. Ο διαγωνιζόμενος πέρασε με δύο “ναι” στο bootcamp του “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις