Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προθέρμανση: Μέσι στην Παρί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προθέρμανση: Μέσι στην Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ - προθέρμανση: Εξώφυλλο του France Football που υπενθυμ΄ζιει το καλοκαίρι 2020 και προοιωνίζει το καλοακαίρι 2021 λόγω πριν τη μάχη πρόκρισης

Τσάμπιονς Λιγκ – προθέρμανση: Απομένουν λίγες μέρες για την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση του Τσάμπιονς Λιγκ και το μεγάλο ραντεβού ΜπαρτσελόναΠαρί Σεν Ζερμέν. Ενα ποδοσφαιρικό ραντεβού για το οποίο η ίντριγκα ολοένα και αυξάνεται. Ιδιαίτερα όταν αυτή προκαλείται από το πλέον έγκριτο ποδοσφαιρικό περιοδικό της Γηραιάς Ηπείρου, το France. Football. 

Το France Football σε μια προσπάθεια να προσδόσει την άλλη πλευρά της μονομαχίας, επανέφερε το θέμα του περασμένου καλοκαιριού. Και ίσως και αυτό του επόμενου. Την τάση φυγής της Μέσι με προορισμό το Παρίσι! Και παρουσίασε στο εξώφυλλό τον Αργεντίνο σούπερ σταρ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Εχει ρολο ο Νειμαρ

Τσάμπιονς Λιγκ – προθέρμανση: Το μυστικό χαρτί

“Το μυστικό χαρτί της Παρί Σεν Ζερμέν” είναι ο τίτλος του “επίμαχου” εξωφύλλου που επισημαίνει το αυτονόητο. Πως οι Παριζιάνοι της πιθανότητες με το μέρος τους στην προσπάθεια απόκτησης του Μέσι και ο Νεϊμάρ θα παίξει τον δικό του ρόλο. Ιδού το τουίτ:

Δείτε ακόμη: 

Θύρα 7 1981: Επί 40 χρόνια μνημονευθήκαν και αποθεώθηκαν, ποτέ δεν δικαιώθηκαν!
Ο Παναιτωλικός βλέπει την ευκαιρία και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τον Παναθηναϊκό!
Τα μηνύματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 21 αδικοχαμένους της Θύρας 7

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις