Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Θύρα 7 – 8/2/1981: Μηνύματα αντιπάλων (upd)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύρα 7 – 8/2/1981: Μηνύματα αντιπάλων (upd)

Θύρα 7 - 8/2/1981: Αναρτήσεις από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και την επίσημη σελίδα της Σούπερ Λιγκ μεταξύ άλλων αυτή την ημέρα μνήμης και θλίψης

Θύρα 7 – 8/2/1981: Το δικό τους χαιρετισμό στην ημέρα μνήμης για τον τραγικό θάνατο 21 νέων ανθρώπων στα τσιμέντα του “Γ. Καραϊσκάκης” 40 χρόνια πριν, απηύθηναν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Η Ένωση μέσα από το επίσημο λογαριασμό της στο twitter και ο Παναθηναϊκός από τα δικά του σόσιαλ μίντια. Και ειδικότερα μέσω instagram. 

“40 χρόνια μετά… Κανείς μας δεν ξεχνά! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ” λέει το σχετικό μήνυμα της Ενωσης. Ενώ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφική ανάρτηση με το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών, αναφέρει: “Ο πόνος για τα θύματα μιας τέτοιας τραγωδίας δεν έχει χρώματα. Ποτέ ξανά”.

Θύρα 7 – 8/2/1981: Η Σούπερ Λιγκ

Αναφορά στην ημέρα μνήμης υπάρχει και στο επίσημο πόρταλ της Σούπερ Λιγκ. Ενώ σίγουρα μέσα στην ημέρα θα απευθύνουν τα μηνύματα τους και άλλες ΠΑΕ και φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με κοινή ευχή το “Ποτέ Ξανά”.

η σελιδα της ΣΟύπερ Λιγκ

Θύρα 7 – 8/2/1981: Τα μηνύματα από ΠΑΟΚ και Αρη

Το δικό του μήνυμα, πέρασε και ο αθλητικός οργανισμός του ΠΑΟΚ. Και έδειξε πως ό,τι κι αν χωρίζει δύο κλαμπ σε αγωνιστικό επίπεδο, σε κοινωνικό και ανθρώπινο, τίποτε δεν στέκεται μεταξύ τους. “Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της Θύρας 7 και όλα τα θύματα των γηπέδων” λέει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter μεταξύ άλλων.

Η ΠΑΕ Αρης, τέλος, με ανάρτησή της στο Facebook έχει φωτογραφάι του μνημείου των θυμάτων της τραγωδίας του 1981 με το σχολιασμό: “Ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία… Αθάνατοι…”.

το μηνυμα του Αρη

Δείτε ακόμη: 

Μόνος δεύτερος ο Αρης, αφεντικό στο ΟΑΚΑ 2-0 την ΑΕΚ
Δεν χάνει τα πλέι οφ ο Αστέρας, σπουδαίο διπλό 1-0 στον Βόλο
Ανετο τρίποντο με.. τρίμπαλο ο Ολυμπιακός, 3-0 τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις